DALMATINKA I SLAVONAC

VIDEO: 'TO JE DUET S NAJLJEPŠIM OSMIJEHOM NA HRVATSKOJ ESTRADI' Pogledajte ekskluzivnu premijeru novog spota Lidije Bačić za pjesmu o vječnoj ljubavi

 

Lidija Bačić danas točno u podne predstavila je novi spot za pjesmu 'Vino rumeno' kojeg premijerno možete vidjeti na Jutarnji.hr. Atraktivna Dalmatinka u spotu nije sama već još društvo prave momci iz grupe Vigor.

Suradnja se dogodila na ideju Lidijinog menadžera Faruka Buljubašića Faye, a duet je pravo osvježenje jer glasovi Lidije i Marija Rotha zajedno zvuče jako dobro.

Promo

'Prava Dalmatinka i pravi Slavonci sjajno su izveli pjesmu koja pršti pozitivnom energijom', rekao nam je Fayo koji je i jedan od autora pjesme.'Osim toga, njih dvoje su izvođači s vjerojatno najljepšim osmijehom na hrvatskoj estradi. Vječna ljubav o kojoj pjeva pjesma i neočekivana hit suradnja zasigurno će obilježiti ovu godinu.'

Promo

Spot je sniman na ulicama Zagreba, a Lidija je za potrebe snimanja svoje plave uvojke obojila u tamniju nijansu. Lidija Bačić i grupa Vigor omiljeni su hrvatski izvođači što se vidi i po prepunom rasporedu njihovih koncerata. Osim Hrvatske, pune dvorane u Sloveniji i drugim zemljama.

Promo

Pjesmu 'Vino rumeno' autorski potpisuju Fayo i Raay, aranžman Raay i Krešo Tomac, a spot je snimio Dario Rusan. Nesporazum koji se tijekom snimanja spota dogodio između ekipe i Cropixovog fotografa Damjana Tadića je izgleđen. Štoviše, kaže nam Fayo, i tu je dogovorena suradnja:

'Sve smo riješili i s Damjanom, dogovorili fotografiranje tako da nastavljamo u pozitivnom tonu', kaže Fayo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:59