ZA DOBRO JUTRO...

VIDEO: TONY CETINSKI NA HRT-u PREDSTAVLJAO NOVU PJESMU, ALI RAZGOVOR JE VRLO BRZO KRENUO U KRIVOM SMJERU 'Kliknite na svijeću...'

 
 Screenshot

U emisiji HTV-a "Dobro jutro, Hrvatska", gostovao je pjevač Tony Cetinski povodom predstavljanja svoje nove pjesme "Dom" koju je snimio s reperom Marinom Ivanovićem Stokom.

Tijekom razgovora s voditeljima, Cetinski je počeo pričati o štetnosti cijepljenja.

- Danas nam je Dan žrtava oštećenih cjepivom pa potpisujemo virtualne svijeće na stranici lightakandle.eu. Tu obilježavamo današnji dan tako da kliknemo na svijeću i zajedno dajemo svoj doprinos da se osvijesti da žrtve cjepiva postoje - kazao je Cetinski.

Voditelji HTV-a na njegove izjave nisu rekli niti riječ te su nastavili razgovarati s njim o njegovim koncertima.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu u nastavku.

Nakon upita jesu li mogli i jesu li trebali reagirati na glazbenikov aktivizam šefovi s Prisavlja poslali su priopćenje koje je ujedno službeni stav uredništva emisije “Dobro jutro Hrvatska” ali i vrha HRT-a. Oni su o toj temi izvijestili putem priopćenja.

- Stav HRT-a i uredništva emisije "Dobro jutro Hrvatska" je da ne podržava ničiji aktivizam, pa tako ni Tonyja Cetinskog, koji je danas iskoristio prostor u našoj emisiji. Trebalo se razgovarati samo o njegovom novom spotu i njegovoj glazbi.

Voditelj emisije Ognjen Golubić pokušao je Cetinskog vratiti na dogovorenu temu, ali kako emisija "Dobro jutro Hrvatska" ide uživo (pa se tako i razgovori emitiraju uživo putem Skypea), Tony Cetinski iskoristio je priliku da promovira svoje stavove i ignorira pokušaje voditelja - zaključak je Hrvatske televizije.

Podsjetimo, Cetinski je na ranije u svojem javljanju uživo na Facebooku rekao kako je protivnik cijepljenja, da je cjepivo opasno i da će se potencijalno cijepljenje ljudi protiv covida-19 koristiti za čipiranje ljudi, a podršku mu je pružio i nogometaš Dejan Lovren.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:47