NOVA PJESMA DAROVITOG GLAZBENIKA

VIDEO: VLAHO ARBULIĆ O TEŠKIM LJUBAVNIM TRENUCIMA Voljena djevojka odlazi na fakultet, a on ubija tugu u alkoholu...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.10.2019. u 14:44

Instagram/Vlaho Arbulić

 

Jedan od nedvojbeno najdarovitijih i najperspektivnijih glazbenika novije generacije, Vlaho Arbulić, ponovno oduševljava svojim novim singlom 'Stanford'. U maniri pluralizma vremena u kojem živimo, Vlaho je pokazao kako se odlično snalazi u različitim glazbenim žanrovima, iznenadivši svoju publiku izletom u country tonove.

Nakon hitova 'Blabla', 'Home' i 'Feel it' ovaj singl, četvrti po redu, osim svojom tematikom koja je također priča o putovanju i novim počecima, ilustrira i samo autorovo putovanje u nove glazbene smjerove.

 

Vlaho u novom spotu „igra“ lik dečka sa sela zaljubljenog u djevojku izvan svoje lige, koja odlazi na koledž Stanford. Iako je svjestan da ju vjerojatno više nikada neće vidjeti, njihova posljednja noć i rastanak donose jedinstvenu kombinaciju strasti i tuge. Pjesma slikovito prikazuje nešto s čime se gotovo svi prije ili kasnije susretnemo u životu - ljubavni rastanak.

I to upravo onaj prvi rastanak, koji nam se uvijek čini da nekako nikada neće biti zaboravljen, Vlaho u najnovijem glazbenom uratku revnosno prikazuje scenama s kojima će se mnogi 'romantičari' poistovjetiti, ispijajući gorke čaše alkoholnih pića. Kroz cijeli spot može se iščitati i country stil, s obzirom da svojim rustikalnim lokacijama asocira na stare kaubojske filmove.

 

Kao autor glazbe i teksta, uz pomoć producenta Darka Dimitrova, Vlaho je i ovoga puta na najbolji mogući način prenio svoju emociju, koja je dodatno naglašena anđeoskim glasom, ali i stasom, našeg ovog talentiranog mladog glazbenika. Novim singlom još jednom je pokazao svu raskoš svog talenta, koji se može mjeriti i stati uz bok mnogim svjetskim glazbenicima.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo