NOVI SINGL

VIDEO: ZBOG KOGA JE IVANA RADOVNIKOVIĆ SVOJEDOBNO IMALA LEPTIRIĆE U TRBUHU? Pjevačica se prisjetila prve simpatije, ime svoje otkrila i Tihana Lazović

 
Ivana Radovniković
 PROMO

Našu poznatu pjevačicu i kantautoricu Ivanu Radovniković s uspješnom glumicom Tihanom Lazović, koju opet gledamo u novoj sezoni TV serije "Novine", povezuje prijateljstvo od malih nogu, ali i još nešto. Obje pamte imena svojih prvih simpatija, onih iskrenih i dječjih, koje su im objema stvarale leptiriće u trbuhu. Povodom nove pjesme "Pamtiš li", koju je ovih dana objavila Ivana Radovniković, cure su imale zadatak prisjetiti se imena svojih prvih simpatija. I dok je Ivana u spotu otkrila da se rumenila zbog jednog Marka, Tihana je sramežljivo otkrila ime -Dragutin.

PROMO
Tihana Lazović

Upravo ovim singlom "Pamtiš li" Ivana nastavlja s predstavljanjem novih pjesama koje je stvarala tijekom pauze, a ovom novom najavljuje i novi album, čiji se izlazak očekuje tijekom ove godine.

I dok se posljednjom pjesmom "Lavine" dotakla i javnosti otkrila najintimnije od sebe, osjećaje koje je prvi put osjetila kad je postala majka, ovim singlom Ivana nastavlja njegovati vrijedosti koje su nam svima na prvome mjestu - obitelj i prijatelji.

- 'Pamtiš li' je punokrvna pop pjesma koja će vas zasigurno osvojiti svojom melodioznošću, ali i potaknuti na prisjećanje na neke slatke, prošle, životne trenutke. Naime, pjesma govori o prvim ljubavima, sjećanjima na dane nevinosti kad smo se dječjom naivnošću i cijelim srcem jednostavno vezali uz ljude, mjesta i trenutke - komentirala je autorica pjesme.

Naravno, novi singl "Pamtiš li" prati i videospot. Zanimljivi dokumentaristički uradak upotpunili su Ivani bliski ljudi koji se prisjećaju svojih prvih ljubavnih fascinacija. Naime, držeći papire u rukama na kojima su imena njihovih prvih simpatija, oni sa svima nama dijele svoje prve ljubavne priče. U spotu se osim glumice Tihane Lazović pojavljuje i dio zbora Zagrepčanke i dečki, vokalno-instrumentalni sastav Amorose, voditeljica Josipa Rupić, menadžerica Lida Hamar Paladin iz Hamar Media agencije i drugi.

PROMO
Ivana Radovniković

- Hvala od srca svima koji su u spotu na trenutak posudili svoje uspomene i prisjetili se nekih imena koja će za njih uvijek ostati u najljepšem sjećanju - izjavila je Ivana.

Spot je snimao Krešimir Čižmek u Sound Station Studiju u Zagrebu. U stvaranju pjesme sudjelovali su Ivan Škunca kao aranžer i gitarist, Filip Gjud na klaviru, Marko Klarić na bubnju, Dario Sabo na basu te Iva Smojver, Mateja Bunčić i Martina Pustićki kao prateći vokali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:39