ASISTENCIJA SE PIŠE TONIJU KUKOČU

VIKTORIJA I DINO RAĐA OTKRILI KAKO SU SE PRVI PUTA UPOZNALI Nevjerojatna priča o romansi jednog od naših najdugovječnijih parova

 
Viktorija i Dino Rađa
 Ranko Suvar / CROPIX

Instruktorica fitnesa i umirovljeni košarkaš, Viktorija i Dino Rađa, jedan od najdugovječnijih hrvatskih parova iz javnog života, za časopis Gloria Glam otkrili su da je ključnu ulogu u njihovoj vezi odigrao splitski košarkaš Toni Kukoč.

Kukoč je, naime, buduće supružnike upoznao u jednom zagrbeačkom restoranu. "(Tonija Kukoča) poznavala sam iz teretane. Sjećam se da sam na prvi trening došla našminkana pa me Toni poslao da se umijem i rekao da više nikad takva ne dolazim u teretanu. Bili smo dovoljno dobri da smo se pozdravljali, što se dogodilo i te večeri kada mi je prišao dok je bio u društvu s Dinom", rekla je Viktorija Rađa.

"Nismo to tada ni registrirali. Upoznavanje je trajalo manje od deset sekundi. Ali zanimljivo je da smo oboje iz Splita, a naše vikendice u Ražnju udaljene su 50 metara jedna od druge", nadovezao se Dino Rađa.

Slavni košarkaš rekao je da su se Viktorija i on vidjeli i drugi put te da su se tek tada zapravo počeli upoznavati.

"U to vrijeme bio sam jako dobar s jednom djevojkom. Kada bismo se htjeli čuti, ona je morala ići u stan k drugoj djevojci jer u svojem nije imala telefon. Ta druga djevojka bila je Viktorija, što ja, naravno, nisam znao. Jednom kad smo se dogovorili da ćemo se čuti, ona je zaboravila pa se na telefon javila Viktorija. Počeli smo spontano razgovarati, a ja sam potom sve češće zvao prijateljicu u vrijeme u koje se nismo dogovorili kako bih mogao pričati s Viki", pojasnio je Dino, a Viktorija je dodala da su njihovom prvom susretu prethodili mjeseci telefonskih razgovora.

Kako je rekao za Gloriju Glam, Dino je potom skovao plan. "Zamolio sam njezinu prijateljicu s kojom je nosila reviju da je nakon toga izvede van na dogovoreno mjesto. Viktorija nije imala pojma zašto je toliko nagovara, ali ipak je došla. Čekao sam ih u autu na parkiralištu, a kad sam ih vidio da prilaze, upalio sam duga svjetla. Iako sam do tada iza sebe imao i karijeru i brak i nisam bio balavac, kako se Viktorija približavala, počele su mi se tresti ruke i nisam se mogao smiriti", rekao je.

"A kad sam ga vidjela, doslovno sam kleknula jer su mi se koljena odsjekla", nadovezala se Viktorija, na što je Dino rekao da je tako i danas. "Kad god je vidim da dolazi, klecaju mi koljena."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:18