NASTUP NA TELEVIZIJI

VIŠNJA PEVEC NAKON POSLOVNOG KRAHA KREĆE U VELIKI ESTRADNI PROBOJ Nakon što je snimila novu pjesmu, prijavila se i za RTL-ov show 'Zvijezde'

 Peđa Milosavljević

Nakon što je ljetos predstavila novu pjesmu “Crna Višnja”, Višnja Pevec, supruga poznatog poduzetnika Zdravka, ponovno ima priliku zasjati na hrvatskom estradnom nebu.

Višnja vjeruje da joj nastup u “Zvijezdama” može otvoriti potpuno nova vrata iako joj ovo nije prvi put da će pjevati pred tako velikim brojem gledatelja. Prije desetak godina Višnja je ostvarila zapažene nastupe na lokalnim glazbenim festivalima, a snimila je i nekoliko pjesama. Nakon poslovnog kraha i višegodišnje stanke, odlučna je da je vrijeme za povratak na pozornicu, i to u velikom stilu, a motiv za prijavu u show vrlo je jednostavan.

- Prijavila sam se zato što volim glazbu, volim pjevati, volim druženja. A imam i prijatelje koji su me nagovarali da se javim. Onda sam shvatila da mi je ovo jedinstvena prilika da probam - kaže Višnja, koja pjeva od rane mladosti. Nastupu u “Zvijezdama” iznimno se veseli i pomno ga priprema, a na loše se kritike, baš kao ni dosad, neće osvrtati jer, kako kaže, najvažnija joj je podrška njezina supruga i djece.

Hoće li Višnja svojim nastupom i pozitivnom energijom oduševiti publiku i od žirija zaraditi prolazak u idući krug, doznat ćemo u showu koji starta u subotu u 21 sat na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:04