MILJENIK ŽENA

VLADO KALEMBER PROGOVORIO O TITULI VELIKOG ZAVODNIKA I RASPADU BRAKA S ANOM RUCNER 'Meni se od jedne veze uvijek dodavala još poneka...'

 
Vlado Kalember
 Neja Markicevic / CROPIX

Vlado Kalember i Srebrna krila prije nekoliko mjeseci objavili su singl "Je li ti žao zbog nas". Popularni 66-godišnji glazbenik u razgovoru za Dnevni avaz osvrnuo se na osamdesete kad je žario i palio regionalnom scenom, a komentirao je i titulu velikog zavodnika koja se i danas veže uz njegovo ime.

- To je zabluda i predrasuda. S kim god bih popio kavu, to bi svi prenijeli kao da je u pitanju bila veza. Meni se od jedne veze uvijek dodavala još poneka. Ako sam imao 22 veze, ispalo bi da sam ih imao 222! Bilo je to takvo doba. Dima jest bilo, ali ne i požara - rekao je Vlado, koji je i poslije razvoda od violončelistice Ane Rucner s njom ostao u jako dobrim odnosima.

- To baš i nije uobičajeno na ovim prostorima, a meni je žao što to nije pravilo, već iznimka. U životu ništa nije vječno. Živimo u vremenu kad se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom. To više nije tabu tema. Uvjeren sam da bi se svaki brak kad-tad raspao - izjavio je Kalember.

Neum, 170814.
Devetnaesti glazbeni festival Etnofest u Neumu.
Festival se odrzava na plazi hotela Zenit. Na festivalu su nastupili Mate Bulic, Ana Rucner, Vlado Kalember, Alen Vitasovic i drugi. Organizatori festivala su opcina Neum, Hercegovacko-neretvanska zupanija i Umjetnicka organizacija HIPI HOP iz Zagreba.
Na fotografiji: Ana Rucner i Vlado Kalember.
Foto: Denis Jerkovic / CROPIX
Denis Jerkovic / CROPIX
Vlado Kalember i Ana Rucner

Na pitanje što misli o današnjim brakovima, pjevač odgovara:

- Nitko nema pravo ni na koga. Svačije je pravo da ovo malo života proživi onako kako mu odgovara. Nemam pravo ni na koga niti mogu nekoga zadržavati uz sebe, to pravo dajem i drugima.

Ana i ja imamo najljepšu stvar koja nam se desila, a to je dijete. Mi smo u svemu bili odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti, pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost - zaključio je Vlado u razgovoru za Dnevni avaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:59