NE OSTAJE NIKOM DUŽNA

VLATKA KAŽE DA JE PREPOZNALA SVOG ZLOSTAVLJAČA ZBOG KOJEG JE ZAKLJUČALA PROFIL 'Nije lako biti star, ljigav, prezren, razotkriven i ostavljen od svih'

Vlatka Pokos
 Livio Andrijić / CROPIX

Prije samo dva dana nekadašnja voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos pohvalila se svojim velikim uspjehom. Nakon dvije godine u Kanadi diplomirala je na studiju oglašavanja i marketinških komunikacija na koledžu Sheridan u Torontu. Međutim, već danas je njezin profil na Instagramu zatvoren i više nije dostupan za javnost.

Vlatka je krajem svibnja doputovala u Hrvatsku jer ju je čekao voditeljski posao na Izboru za miss turizma svijeta u Poreču. No, kako se sad čini, ta epizoda nije bila posve ugodna.

- Dragi prijatelji, morala sam zatvoriti profil jer doživljavam neprestano zlostavljanje već nekoliko dana, od mog pojavljivanja u Poreču do objave o diplomi. Znam da nisam jedina koja se s tim susreće, mnogi su žrtve anonimnih, isfrustriranih, zlih nakaza koje koriste internet za ovu vrstu iživljavanja - poručila je Vlatka putem svog profila na Instagramu prije nego što ga je zatvorila za javnost, prenosi tportal. Dodala je i da zna tko je zlostavlja, a toj je osobi poručila:

- Poručujem onom koji piše da prepoznajem njegov 'rukopis'. Nije lako biti star, ljigav, prezren, razotkriven i ostavljen od svih. Na njegovom mjestu ne bih bila mirna prije smrti, koja se neminovno približava (svima nama), nakon života punog zla i mržnje prema svemu dobrom, a osobito lijepim i snažnim ženama koje se ne mogu pokoriti ni kupiti.

Pokos je u intervjuu prošle godine za Slobodnu Dalmaciju rekla da je konačno pronašla mir jer živi u zemlji u kojoj je ljudi poštuju i gledaju kroz njezino znanje, sposobnost i rad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:02