OTVORILA DUŠU

VLATKA POKOS PRVI PUT OTKRIVA 'Nisam otišla iz Hrvatske zbog nevažne veze s Biljanom, iskompleksirani muškarci promoviraju se preko mog imena!'

 
 Srdjan Vrancic / CROPIX

Prošlo je već godinu dana otkako je voditeljica Vlatka Pokos odlučila ostaviti svoj stari život u Hrvatskoj te je sreću potražila u Kanadi.

Medijski napisi u domovini iznova ju povezuju s bivšim partnerom Ivicom Biljanom, koji godinama živi upravo u Kanadi, stoga je Vlatka odlučila, jednom zauvijek, završiti to poglavlje života i demantirati sve netočne informacije koje se plasiraju o njoj, piše Tportal, kojem je dala ekskluzivnu izjavu, tj. svoju stranu priče.

Zagreb, 071010.
Poznatih je i danas bilo na zagrebackoj spici.
Na slici: Vlatka Pokos prosla je Cvjetnim trgom i Ilicom prema Trgu Bana Jelacica. 
Foto: Miso Lisanin / CROPIX
Miso Lisanin / CROPIX

Rekla je da je povod "neprestano spominjanje osobe potpuno nevažne u njezinom životu, koja već dvije godine koristi njezino ime radi vlastite promocije u hrvatskim medijima, a s kojom je bila u kratkoj, nevažnoj i nažalost vrlo javnoj vezi', rekla je za Tportal Pokos te naglasila da njezino preseljenje u Kanadu nema veze s bivšim partnerom.

- Riječ je o Ivici Biljanu prema kojem sam bila izrazito korektna svo ovo vrijeme, ne dajući nikakve izjave medijima, iz obzira prema njegovom zdravstvenom stanju. Moj odlazak i boravak u Kanadi nema apsolutno nikakve veze s Ivicom Biljanom! S dotičnim nemam nikakvu komunikaciju već gotovo dvije godine. O mom boravku ovdje, on je mogao saznati isključivo iz hrvatskih medija. Ne znam gdje stanuje i što radi, niti me to zanima. Smatram ponižavajućim da se žene još uvijek valorizira isključivo preko veza ili brakova, bez obzira na ono što rade ili su postigle u životu. Napustila sam Hrvatsku iz brojnih razloga, a jedan od najvećih je neprestano kopanje medija po mom privatnom životu i promoviranju raznih iskompleksiranih i nerealiziranih muškaraca preko mog imena - kazala je Pokos.

Zagreb, 030710. 
Gajeva 2.
Vlatka Pokos imala je promociju svoje nove knjige u knjizari Tisak media, knjiga se zove Zivot u raju. 
Na slici: Vlatka na terasi Hotela Dubrovnik.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:40