PAR IZ SNOVA

ZALJUBLJENI KAO PRVOG DANA Viktorija i Dino Rađa zatvorili se u kabinu za presvlačenje pa se glupirali i opet nasmijali i raznježili obožavatelje

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.07.2019. u 20:49

Zagreb, 030311.
Zagreb dox, festival dokumentarnog filma u Kaptol centru. Kosarkas Dino Radja sa suprugom Viktorijom na kavi prije dokumentarnog filma o Drazenu Petrovicu.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX

Viktorija i Dino Rađa

 

Instruktorica fitnesa i umirovljeni košarkaš, Viktorija i Dino Rađa, jedan od najdugovječnijih hrvatskih parova iz javnog života ne prestaje uveseljavati svoje prijatelje i obožavatelje na društvenim mrežama. 

Kako su već više puta sami istaknuli, imaju odličan prijateljski odnos, pun poštovanja, a osim toga među njima i nakon više od 20 godina veze postoji ona iskra s početka zaljubljenosti. Novi zabavni trenutak iz svakodnevnog života podijelili su u Pričama na Instagramu. 

U zajedničkom šopingu zatvorili su se u kabinu za presvlačenje i navukli kratke sportske hlače golemog broja te se tako fotografirali.

Screenshot / Instagram

Prije nekoliko dana Viktorija je objavila njihovu zajedničku fotografiju s priljubljenim licima u krupnom planu. Uz nju je osim emotikona srca stavila nekoliko hashtagova - 'ljubav mog života', 'ljubav', 'samo nas dvoje'.

Tu joj je objavu komentirao Dino koji je napisao:

- Moja najbolja prijateljica, moja ljubav, moja jedna i jedina, moja posljednja, moje sve...

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo