ANAMARIJA GOLTES

ZANOSNA PLAVUŠA, DJEVOJKA NBA ZVIJEZDE LUKE DONČIĆA, STALA U OBRANU SVOJIH ATRIBUTA 'Majka priroda mi ih je dala i ja sam zahvalna!'

Hanza media/Instagram

Anamarija Goltes, Luka Dončić

 

NBA zvijezdi Luki Dončiću zavide na fenomenalnoj karijeri koju ostvaruje u NBA ligi, ugovorima  i najboljem razdoblju u karijeri, ali mnogi su "slabi" i na njegovu prekrasnu djevojku Anamariju Goltes, piše Slobodna Dalmacija.

Basketball - EuroLeague Final Four Semi Final A - CSKA Moscow vs Real Madrid - ?Stark Arena?, Belgrade, Serbia - May 18, 2018 Real Madrid's Luka Doncic celebrates during the match REUTERS/Alkis Konstantinidis
Alkis Konstantinidis / REUTERS

Luka Dončić

 

Anamarija je uspješni model, na Instagramu je prati 56.000 fanova, ali i glasine da je rano dotjerala atribute, piše Slobodna Dalmacija.

 

Kao dokaz da su njene usne prirodne, atraktivna Slovenka je objavila fotografiju s ljetovanja iz mladosti uz koju je napisala:

"Svi vi koji tvrdite da imam umjetne usne, niste u pravu! Majka priroda mi je dala punije usne i na tome sam zahvalna" - poručila je tračerima.

 

Kad je Anamaria objavila seriju fotografija na kojima je pozirala za poznati slovenski brend donjeg rublja, svjetskoj košarkaškoj zvijezdi navijači su poručili: Ne bi se smio dugo odvajati od nje...

 

Sudeći po Anamarijinim statusima na društvenim mrežama, Luka nema od čega strepiti.

"U životu imaš najboljeg prijatelja, dečka, najveću ljubav... ja sam sretna jer imam svo troje u jednoj osobi" - ustvrdila je lijepa Slovenka.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo