ANAMARIJA GOLTES

ZANOSNA PLAVUŠA, DJEVOJKA NBA ZVIJEZDE LUKE DONČIĆA, STALA U OBRANU SVOJIH ATRIBUTA 'Majka priroda mi ih je dala i ja sam zahvalna!'

 
Anamarija Goltes, Luka Dončić
 Hanza media/Instagram

NBA zvijezdi Luki Dončiću zavide na fenomenalnoj karijeri koju ostvaruje u NBA ligi, ugovorima i najboljem razdoblju u karijeri, ali mnogi su "slabi" i na njegovu prekrasnu djevojku Anamariju Goltes, piše Slobodna Dalmacija.

Basketball - EuroLeague Final Four Semi Final A - CSKA Moscow vs Real Madrid - ?Stark Arena?, Belgrade, Serbia - May 18, 2018   Real Madrid's Luka Doncic celebrates during the match   REUTERS/Alkis Konstantinidis
Alkis Konstantinidis / REUTERS
Luka Dončić

Anamarija je uspješni model, na Instagramu je prati 56.000 fanova, ali i glasine da je rano dotjerala atribute, piše Slobodna Dalmacija.

Kao dokaz da su njene usne prirodne, atraktivna Slovenka je objavila fotografiju s ljetovanja iz mladosti uz koju je napisala:

"Svi vi koji tvrdite da imam umjetne usne, niste u pravu! Majka priroda mi je dala punije usne i na tome sam zahvalna" - poručila je tračerima.

Kad je Anamaria objavila seriju fotografija na kojima je pozirala za poznati slovenski brend donjeg rublja, svjetskoj košarkaškoj zvijezdi navijači su poručili: Ne bi se smio dugo odvajati od nje...

View this post on Instagram

Behind the scenes Cheek by Lisca

A post shared by A. GOLTES (@anamariagoltes) on

View this post on Instagram

A post shared by A. GOLTES (@anamariagoltes) on

Sudeći po Anamarijinim statusima na društvenim mrežama, Luka nema od čega strepiti.

"U životu imaš najboljeg prijatelja, dečka, najveću ljubav... ja sam sretna jer imam svo troje u jednoj osobi" - ustvrdila je lijepa Slovenka.

View this post on Instagram

A post shared by A. GOLTES (@anamariagoltes) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:19