HIT NA INSTAGRAMU

ZGODNE ŠPANJOLKE NA ODMORU U DALMACIJI Raquel pokazala dosad skrivenu tetovažu na stražnjici, a onda je sve 'dotukla' u kombinaciji sa sestrom

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 24.07.2018. u 08:20

Instagram

 

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića, Španjolka Raquel Mauri slovi za jednu od zgodnijih žena nogometaša uopće - ili barem u Barceloni, gdje igra njen suprug. Mediji joj, što strani, što domaći, pjevaju halospjeve već godinama, no svim komplimentima unatoč, ova je bivša konobarica uspjela zadržati neopterećen stav, prirodnost i vedar duh, piše Slobodna Dalmacija.

A prelijepa Raquel ovo je ljeto odlučila provesti u Dalmaciji u krugu obitelji, pa je s njom stigla i sestra Irene, ništa manje zgodna.

U zagrljaju sa suprugom Raquel je izazvala oduševljenje figurom u vatrenocrvenom kupaćem kostimu, da bi obožavatelje potom 'dotukla' zajedničkom fotkom sa sestrom.

 

'Prelijepe', 'Ma jeste vi to najljepše sestre na svijetu', pišu im oduševljeno njihovi španjolski pratitelji na Instagramu, a dočekala ih je i prava dobrodošlica iz Dalmacije.

 

'Predivni ste', 'Na kojem ste otoku', komentiraju i pitaju, ali tajanstvena Raquel ipak uživa u malo zaslužene privatnosti.

No, najviše je pažnje ipak izazvala tetovaža na stražnjici koju je u jednoj pozi i kostimu Raquel pokazala - minijaturna nogometna lopta.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo