SHOW HRT-a

ZVIJEZDE KONAČNO ZAPJEVALE U prvoj emisiji oduševili Borko i Jelena, Ella Dvornik ostvarila sjajan rezultat unatoč smijanju usred pjesme

U prvoj emisiji Hrvatske radiotelevizije ''Zvijezde pjevaju'' nije bilo gubitnika, ali prvi ''pobjednici'' prema glasovima žirija bili su Borko i Jelena.

Borko Perić i Jelena Radman osvojili su 33 maksimalnih bodova žirija, koji čine Valentina Fijačko Kobić, Miroslav Škoro, Danijela Martinović, te Mirela Priselac Remi.

Natjecanje je otvorio ne-natjecateljski kandidat, pobjednik ovogodišnje Dore – Roko, s pjesmom ''San'', s kojom će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu.

Kao prvi natjecateljski par predstavili su se Krešimir Suđević Međeral i Antonija Matković Šerić, a na njihov je premijerni nastup među prvima komentirao Miroslav Škoro: ''Oduševljen sam, puno sam naučio iz ovog nastupa.. '' – te su u zbroju odnijeli prvih 21 bod.

Sljedeći par, Ashley Colburne i Bojan Jambrošić s pjesmom pop balada ''Princeza'' – žiri je dignuo ljestvicu na 26 bodova, dok su pjesmom ''Just can' stop loving you'' Tara i Dino predstavili su se žiriju koji im je dodijelio 26 bodova, dok su Macan i Tonka s pjesmom ''Up where we belong'' - osvojili 21 bod.

Frano i Žanamari, iako su osvojili 26 bodova žirija – s pjesmom ''Ako me nosiš na duši'' dignuli su 'prašinu' u publici, a par, Pero i Katarina, osvojili su 20 bodova s nastupom pjesme H. Rončevića ''Ni da mora nestane'', s pjesmom ''All of me'' predstavio se posljednji par - Jelena i Borko, koji su osvojili čak 33 boda, a tako su prema zadnjem zbroju - samo bod manje posljednji par bili ''Tara i Dino'' s 32 boda, dok su Ella i Goran od žirija osvojili - 28 bodova. Iako se naša poznata blogerica usred nastupa počela smijati...

Voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić prisjetili su na nastup svih 8 parova, i činjenicu da nitko još samo ove subote nije ''ispao'', te podsjetili publiku kako mogu glasati tijekom sljedećeg tjedna, a glasovi ulaze u zbroj koji će odlučiti o poretku na kraju druge emisije, par s najmanje glasova će nas napustiti i u posljednjoj emisiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:27