LJUBAV PONEKAD ZBILJA BOLI

DRAMATIČNO PRED SAMU ZAVRŠNICU Eliminacije uoči finala donijele suze, bijes i teške uvrede: 'On je seljačina, a meni ne treba takav muškarac!'

 
 Nova TV

Novi tjedan donio je nove eliminacije, ali i finalistice prve sezone - tako će u utrku za Markovo srce krenuti Marija i Nives, za Igorovo Višnja i Hanny, za Elvisovo Tihana i Stanka, a za Adnana će se boriti Karolina i Lea.

Prije eliminacija, Marko je došao po djevojke kako bi ih odveo u park na vježbanje. Dok su Nives i Marija bespogovorno krenule, Nina je izjavila kako nije sportski tip pa je ostala s mamom Anom gledati turske sapunice. Za vrijeme treninga, Marko je Nives dao imunitet, a Mariji je rekao da će se morati još malo strpjeti do njegove konačne odluke.

Nova TV
Eliminacije u Markovu timu

Na eliminacijama nije bilo napetosti i okolišanja - nakon što je priopćio Nini da upravo ona odlazi iz showa, Marko je napustio kuću bez da ju je ispratio.

- Nekulturan je i to je ono što sam rekla gospođi mami. Kultura i red, toga kod njega nema. Nismo mi na istoj valnoj duljini. Mene može privući samo netko tko ima manire, tko je ostvaren, tko je gospodin, đentlmen, a Marko nije ništa od toga - izjavila je Nina napustivši Rab.

Igor je dan proveo s Višnjom i Hanny, no čini se kako mu to druženje ipak neće ostati u dobrome sjećanju. Naime, priznao je Višnji kako gaji određene emocije prema njoj, no razočarala ga je spoznaja da ti osjećaji nisu obostrani.

- Da su okolnosti drugačije, bi li stvari tekle drugim tokom, vjerojatno ne bi. Nekad jednostavno prepoznaš da ti je netko materijal za partnera za cijeli život, a netko ti može biti samo prijatelj i držiš ga kao kvalitetnu osobu u životu. Sigurno nisam osjetila da je to dovoljno da bih ga izabrala za nekoga s kim bih provela cijeli život. To nije dovoljno - izjavila je Višnja.

Usprkos tome, Igor je odlučio kako će se i dalje boriti za nju, a iz showa je izbacio Josipu, koja eliminaciju nije očekivala.

- Šokirana sam. Ne mogu uopće razmišljati, pogodilo me ovo - priznala je.

Unatoč makeoveru koji su djevojke priredile Nikolini, to je nije spasilo, pa se našla na Elvisovoj listi za odstrjel, a kako u finale idu samo dvije djevojke, Elvis je, nakon konzultacija s majkom i sestrom, izbacio i Doris.

- S jučerašnjim danom, mislim da je u kuhinji bilo previše toga, a to kod mene ne prolazi. U mojoj kući nema mjesta svađama i netoleranciji - bila je mamina zadnja riječ.

Od svih kandidata, jedino Adnan nije imao klasične eliminacije, već je umjesto njega Tamara izbacila samu sebe. Nešto prije odlaska, Adnan ju je izveo na ručak koji je, prema njihovim riječima, bio totalni fijasko, a Tamara je, iznervirana Adnanovim ponašanjem, dramatično napustila restoran.

Nova TV
Tamara i Adnan

Nova TV
Tamara

- Adnane, ja mislim da je ovo forsiranje nečega što stvarno ne ide. Za mene je bolje da odem. Koliko rečenica smo progovorili? Ne znam ništa o tebi, ništa ne pričaš, šutiš, nepristojan si, izađeš van i ostaviš me samu, a ja tu zujim okolo umjesto da uživamo zajedno - rekla mu je Tamara i u suzama otrčala mami Merimi, koja je bila iznenađena Adnanovim ponašanjem.

Nova TV
mama Merima i sin Adnan

Nova TV
Tamara i Merima

- Nemam što s njom pričati. Ona je za mene u glavi neizgrađena osoba. Dosadno - rekao je Adnan u svoju obranu, a Tamara je kroz suze dodala: "Bilo mi je lijepo u Rijeci, jučerašnji dan bio mi je najbolji, a danas je čista katastrofa. Meni je on seljačina. Drago mi je što sam ovaj put ja imala zadnju riječ. Ne treba mi to".

Nakon što su se saznale prve finalistice showa, u narednim epizodama pratit ćemo posljednje, uzbudljivo putovanje kandidata. Što će se sve događati i hoće li se neke stvari iskristalizirati, ostaje nam za vidjeti u "Ženim sina?" na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 10:27