NOVA MOĆNA BALADA

EKSKLUZIVNA PREMIJERA SPOTA NINE BADRIĆ Snimala ga je na Brijunima: 'Da je rođena u vrijeme Tita, takva ljepotica sigurno bi mu zapela za oko!'

 
 Promo

Novi singl Nine Badrić "Rekao si" stiže u radijski eter i savršena je najava za njezin novi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati ovoga Božića. Pjesmu potpisuje Ante Pecotić, a za aranžman su se pobrinuli Predrag Martinjak i Shalla.

Spot za ovu predivnu baladu sniman je u nacionalnom parku Brijuni, koji su je, priznaje Nina, kraljevski ugostili. Neopisiva ljepota Brijuna poslužila je kao najljepša kulisa novoga spota koji su snimili i režirali Sandra Mihaljević te Igor Ivanović. Uprava Brijuna ljubomorno čuva netaknutu ljepotu otoka i malo je umjetnika imalo privilegiju snimati ondje. S Brijuna su rekli kako im je izuzetno drago što je upravo Nina Badrić odabrala baš njihovo otočje za svoj novi video.

Promo

Promo

- Nina je prekrasna žena. Došla je ovdje sa sestrom i nećakom i sve nas je osvojila svojom jednostavnošću. Nije tražila ništa, a čim je stigla, otišla je pozdraviti čuvenog papagaja Kokija s kojim se zafrkavala. Da je rođena u vrijeme Tita, siguran sam da bi mu takva ljepotica 'zapela za oko'. Stari je volio prave ženske - izjavio je gospodin Čedo koji već 30 godina radi na Brijunima.

Iza Nine Badrić uspješna je ljetna turneja, ali odmora nema - našu popularnu pjevačicu čekaju veliki projekti kojima se ona s veseljem posvećuje. Nakon snimanja spota za novi singl "Rekao si", Nina je otputovala u Beograd na snimanje RTL-ova showa "Zvijezde", u kojemu je jedna od članica žirija. Paralelno sa snimanjima, priprema se i za dva velika spektakla u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Prvi koncert 24. listopada gotovo je rasprodan, a drugi koncert, dan kasnije, Nina je odlučila pokloniti Zakladi Hrvatska za djecu. Nakon toga, čeka je završetak novog studijskog albuma, čiji se izlazak predviđa za Božić. A Novu godinu, ova sjajna glazbenica ispratit će radno, na Stradunu u Dubrovniku zajedno s Tonyjem Cetinskim.

Ulaznice za koncerte u Lisinskom dostupne su u sustavu ulaznice.hr i na blagajni Lisinskog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:32