HRVATSKA PJEVA

EKSKLUZIVNI KONCERT NA PORTALU JUTARNJI.HR Bare i Ante Gelo napravili pravi show, koncert je trajao sat vremena: 'Iznenadit ćete se što ja sve slušam'

 
Goran Bare i Ante Gelo
 Jutarnji list / HANZA MEDIA

Planovi se kuju, rock legenda Goran Bare, iako je teško podnio tjedne izolacije, smogao je snage da zaviri u svoj stari kovčeg, u kojem je, kako kaže, pohranjeno njegovo blago. A to blago su tekstovi koje je kroz mjesece zapisivao na papiriće, poleđinu računa, salveta...

I iznjedrile su se neke nove stvari s kojima je prezadovoljan. O tome, karijeri i životu progovorit će u online druženju s gitaristom Antom Gelom.

Večeras u 20 sati, najavljuje Bare, bit će puno dobre svirke kroz koju ćemo proživljavati s poznatim dvojcem, a bit će to i svojevrsni presjek njegove fascinantne karijere.

- Zaokupljen sam ja različitim stilovima u glazbi pa Gelu i mene druženje možda ponese i u neki potpuno drugi smjer. Iznenadit ćete se što ja sve slušam i koga sve pratim – kaže nam Bare koji s nestrpljenjem ali i dozom nevjerice čeka bolje sviračke dane.

- Nisam optimist ali ipak sam odlučio da neću stati. Već idući tjedan pred publiku namjeravam ‘izbaciti’ dva nova singla, koji će biti uvertira za novi album na kojem smo prije ovih nedaća radili punom parom - govori kultni glazbenik sretan zbog inspiracije koja mu nije nedostajala, a koju je pretočio u nove, još uvijek neobjavljene pjesme.

A nakon mjeseci stanke, Bare će prvi puta zapjevati u sklopu glazbenog projekta Jutarnjeg lista i Ante Gela naziva ‘Hrvatska pjeva’ koju ponedjeljkom i petkom pratimo od 20 sati na portalu Jutarnji.hr, Facebooku ili HT-ovu MAX TV ili MAX TV2GO.

- Družite se s nama, nećete požaliti, poručio je Bare.

A sve se odvija zahvaljujući partnerima koji prate jedinstvene online svirke – Hrvatskom Telekomu, Podravki i Huaweiju.

Huawei pametni telefon ima najbolje fotografije

Snimite najbolje fotografije uz Huawei P40 Pro pametni telefon i Ultra Vision četverostruku Leica kameru.

Nova serija Huawei pametnih telefona donosi još bolji sustav kamera uz koje možete zabilježiti nezaboravne trenutke, ali i satima uživati u omiljenom glazbenom i filmskom sadržaju zahvaljujući velikom zaslonu i dugotrajnoj bateriji.

Za još bolji doživljaj povežite svoje Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice i pustite da opcija aktivnog smanjenja buke učini svoje.

Huawei

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:47