LEGENDARNI PJEVAČ

EKSKLUZIVNI VIDEO INTERVJU Zdravko Čolić uoči spektakla u Areni otvorio dušu za Jutarnji i otkrio svoja razmišljanja o Zagrebu, vjeri, književnosti...

 
Zdravko Čolić
 Screenshot video Youtube Jutarnji list

Zdravko Čolić uoči nastupa 20. listopada u Areni Zagreb otvorio je dušu za Jutarnji i u velikom video intervjuu (ovo je prvi dio, drugi dio objavit ćemo uoči samog koncerta) progovorio o svojim sportskim danima, tremi, duhovnosti, knjigama koje voli i drugim temama.

Legendarni pjevač kaže kako Zagreb posebno nosi u srcu još iz atletskih dana, kada je dolazio na atletska prvenstva, a ljubav s ovim gradom traje i danas.

Za sebe kaže da je vjernik, ali ne praktični, međutim tvrdi kako ga duhovnost posebno zanima. Kao profesionalac nema tremu prije nastupa, ali ima pozitivno uzbuđenje kako bi brojnoj publici pružio ono zbog čega dolaze na njegove koncerte.

Smatra se pristojnim čovjekom, a najradije se opušta u prirodi jer voli samoću. Kada je riječ o književnosti, vraća se klasicima koji, kaže, traju: Andriću, Selimoviću, Krleži, no povremeno čita i beletristiku na engleskom jeziku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:54