KOBNI SUSRET

EVO ZAŠTO SU SVI IZABRALI 'TIM JENNIFER' Internet 'poludio' zbog jedne fotografije, Angelina na stupu srama: 'Zbilja je kuja i pravo smeće od žene!'

 
 Profimedia

Angelina Jolie (42) i Jennifer Aniston (48) nisu bile u istoj prostoriji od dodjele nagrada Critics Choice Awards 2015., a prošli vikend obje su se pojavile na Zlatnim globusima u Los Angelesu.

Miljenica Amerike Aniston namjerno je propustila poziranje na crvenom tepihu kako bi izbjegla neugodan susret s Jolie, koja se smatra krivom za Jenniferin raspad braka s glumcem Bradom Pittom (54).

Organizator se čak pobrinuo da dvije holivudske dive za vrijeme dodjele sjede što dalje jedna od druge, ali način na koji je Angelina ignorirala bivšu suprugu svojega sad već također bivšega muža, razbjesnio je javnost.

Naime, Aniston i komičarka Carol Brunett (84) bile su prezenterice jedne od nagrada, a kad se popularna Rachel iz "Prijatelja" popela na pozornicu, svi su krajičkom oka pokušavali uhvatiti pogled i reakciju njezine vječite suparnice Angeline.

A dok je Jennifer govorila, Jolie je iz torbice izvadila ogledalce i počela popravljati šminku! Njezino bahato ignoriranje šokiralo je i Dakotu Johnson (28), a glumičin zaprepašten izraz lica, koji su uhvatili fotografi, postao je apsolutni hit na internetu.

Obožavatelji su, naravno, stali na stranu Jennifer Aniston, a Angelinu su brutalno popljuvali.

- Zbilja je kuja i pravo smeće od žene! Umišljena, zločesta do bola, razaračica brakova, ali karma ju je stigla... Bio je gušt gledati je kako plješće Carol Brunett - ispalo je kao da plješće Jenn - samo su neki od komentara ispod fotografije, koja je u rekordnom roku osvojila društvene mreže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:14