NOVI POČETAK

FARMER OPTUŽEN ZA NASILJE PONOVNO LJUBI O bivšoj zaručnici, čije ime više ne želi ni izgovoriti, kaže: 'Bio sam slijep kraj zdravih očiju!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 04.12.2017. u 22:32

FACEBOOK

Barbara Peterčić, Tomislav Crnčević, Sandra Đurašević

 

Bivši farmer Tomislav Crnčević prošli tjedan našao se usred skandala nakon što ga je bivša zaručnica Barbara Peterčić, također farmerica, optužila za zlostavljanje. Podsjetimo, par se zaljubio u reality showu "Farma", donedavno su planirali i vjenčanje, ali sad su od njega definitivno odustali.

 

No sudeći po najnovijim objavama na Facebooku, temperamentni Zagrepčanin opet je ludo zaljubljen - naime, Tomislav je sreću pronašao u zagrljaju 30-godišnje Osječanke Sandre Đurašević, piše Dnevnik.hr.

Novi par zna se već neko vrijeme, a romansu su započeli prije deset dana.

 

- Rodila se ljubav. Sandra je divna. Bila je uz mene cijelo vrijeme dok su me napadali sa svih strana. Ona mi je sve na svijetu. Ima svoje ja, svoj karakter, zna što želi u životu, a i zgodna je. Presretan sam što mi je Bog podario takvu osobu s kojom sam trebao biti i prije. Očito sam bio slijep kraj zdravih očiju. Uvjerio sam se da nakon kiše dolazi sunce. Jako nam je lijepo i nadam se da ćemo biti zajedno do kraja života - rekao je Tomislav za Dnevnik.hr.

Bivši farmer dodaje kako se zbog nove djevojke Sandre planira preseliti u Osijek, a o bivšoj zaručnici Barbari, čije ime više ne želi ni izgovoriti, nego je oslovljava s "dotična", kaže:

- Njih dvije se ne znaju. Sandra je rekla da takvu osobu niti ne želi upoznati - zaključio je Crnčević.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo