ČINE JU JAKOM

FILMSKA DIVA OBJAVILA KNJIGU NAKON KOJE SE MNOGI PITAJU JE LI ONA POTPUNO ZDRAVA 'Moji pokojni prijatelji uvijek lebde oko mene...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.03.2019. u 14:01

MELBOURNE, AUSTRALIA - SEPTEMBER 20: Olivia Newton-John speaks during the opening of the Olivia Newton John Cancer & Wellness Centre at Austin Hospital on September 20, 2013 in Melbourne, Australia. (Photo by Robert Cianflone/Getty Images)
Getty Images

Olivia Newton-John

 

Englesko-australska glumica Olivia Newton-John (70) u svojoj novoj knjizi "Don't Stop Believin'" objavila je kako već dugi niz godina ima "duhovne vodiče koji je prate kroz život i pomažu joj u kriznim situacijama".

Zvijezda filma "Briljantin" tvrdi kako je riječ o Karen Carpenter, pjevačici benda The Carpenters koja je preminula 1983. godine, i Johnu Denveru, glazbeniku koji je umro 1997.

- Moji pokojni prijatelji uvijek lebde oko mene, pogotovo dok nastupam, čuvaju me... Tu je i kći mojih bliskih prijatelja koja je, nažalost, preminula dok je bila djevojčica, a neprestano osjećam i prisutnost svojih roditelja te sestre koji više nisu na ovome svijetu...

Svi ti ljudi moji su duhovni vodiči koji me čine jakom. Otišli su zauvijek, ali njihova ljubav nikad neće umrijeti - piše slavna glumica, a prenosi The Mirror.

U knjizi se posebno osvrnula na smrt prijateljice Karen Carpenter, koja je poslije dugogodišnje borbe s anoreksijom preminula od srčanoga zastoja.

- Tu strašnu vijest čula sam na radiju dok sam se vozila Los Angelesom. Osjećala sam se kao da se nebo srušilo na Zemlju - napisala je Newton-John, kojoj su nedavno treći put dijagnosticirali rak.

- Oduvijek sam bila tip osobe koja čašu gleda kao napola punu. Optimistična sam i ne predajem se, nikad - izjavila je hrabra Olivia.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo