INTIMNA CEREMONIJA

FOTO: ANA GRUICA OBJAVILA FOTOGRAFIJE S VJENČANJA Zablistala u jednostavnoj vjenčanici sa zanimljivim modnim detaljem na glavi, ni suze nisu izostale

 
 INSTAGRAM

Splitska glumica Ana Gruica (35) udala se u kolovozu za psihijatra Borana Uglešića (43), a fotografijama s bajkovita vjenčanja sad se pohvalila i na Instagramu. Par je u bračnu luku uplovio poslije godinu dana sretne veze, a intimnu ceremoniju za obitelj i prijatelje organizirali su u luksuznom hotelu u Maslinici na otoku Šolti.

Ana je za najvažniji dan u svome životu izabrala vrlo jednostavnu bijelu haljinu s tankim naramenicama modnoga brenda Arileo, a umjesto, primjerice, vela, nosila je zanimljivi modni detalj - unikatnu kapicu koju su njezini pratitelji na društvenim mrežama odmah pohvalili. Dizajnirala ju je kostimografkinja Ankica Matijaš, i to po mladenkinoj ideji.

Gruica je od sreće i zaplakala, a svoje emocije opisala je riječima: "I čelične Lady nekad su salomljive". Bivšoj manekenki i prvoj pratilji Miss Hrvatske vjenčani kum bio je dugogodišnji prijatelj Ivo Perkušić (36), akademski glumac i glazbenik iz Splita.

Po mnogima najslađi gost na vjenčanju bio je Anin trogodišnji sin Ivan Marat, kojega je Splićanka dobila u vezi s piscem Hrvojem Šalkovićem (44).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:03