TO JOJ NIJE TREBALO

FOTO: ARIANA GRANDE GADNO ZEZNULA TETOVAŽU PA POSTALA PREDMET SPRDNJE Željela je urezati naziv svojeg novog singla, a rezultat je bio čisti urnebes

 
Ariana Grande
 Profimedia, Backgrid UK

Ariana Grande (25) nedavno se pohvalila novom tetovažom, koju je napravila uoči objavljivanja novog hit singla "7 Rings", no umjesto komplimenata, pjevačica je dobila pregršt kritika i postala predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Naime, pop zvijezda očito nije temeljito proučila i provjerila japanske simbole (radi se o njihovu pismu kanji) kojima si je ukrasila ruku pa joj sad na dlanu piše riječ "shichirin", što zapravo označava - vrstu japanskoga roštilja!

Nakon što su je pratitelji upozorili na katastrofalnu pogrešku, Grande je fotografiju s novom tetovažom odmah izbrisala sa svih društvenih mreža, no već je bilo prekasno.

- Eto, čini se da sam izostavila jedan mali japanski simbol... Ali toliko me boljelo i iskreno, ne vjerujem da bih izdržala na onom stolcu za tetoviranje da su mi morali nacrtati još jedno slovo... Srećom, boja se na tom dijelu ruke jako ljušti pa možda ni neće biti toliko vidljivo... I usput, inače sam velika ljubiteljica roštilja - pokušala se poslije Ariana našaliti na vlastiti račun, ali i tu objavu vrlo brzo uklonila je s Twittera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 00:22