ROMANTIKA NA DJELU

FOTO: 'BOME SI GA IZBEZUMILA!' Lijepa Dubrovkinja zbilja se potrudila kako bi naš srebrni nogometaš imao najbolji rođendan ikad

 
 INSTAGRAM

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car u ponedjeljak je proslavio 22. rođendan, a tom prigodom četiri godine starija djevojka Adriana Đurđević pripremila mu je iznenađenje koje će naš sportaš dugo pamtiti.

Lijepa pravnica iz Dubrovnika Šibenčaninu, s kojim je u sretnoj vezi oko godinu dana, darovala je balone i tortu u obliku srca, a put od hodnika do stola, gdje je Duju čekalo romantično iznenađenje, ukrasila je svijećama koje je poslagala u obliku riječi "volim te".

- Stari se... Hvala vam svima, a posebno mojoj ljubavi - napisao je nogometaš koji trenutačno igra za francuski Olympique de Marseille na Instagramu, gdje se i pohvalio fotografijama s intimne proslave rođendana.

- Ovo je tak lijepo! Adriana, bome si ga izbezumila! Neka te sreća prati, a za ljubav ti nemam ništa reći - imaš prelijepu djevojku i podršku, volite se i čuvajte se - komentirali su pratitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 15:17