INSTAGRAM BAJKA

FOTO: BRAČNI PAR JURILJ UŽIVA NA BAJKOVITIM LOKACIJAMA Posjetili su jednu od najskupljih svjetskih metropola, a onada se zaputili do rajskih plaža

 
 Instagram

Početkom travnja poduzetnik i nekadašnji taekwondoaš Dragan Jurilj u tajnosti se oženio bivšom manekenkom Mijom Franić u dalekom i egzotičnom Marakešu. Od tada ovaj bračni par živi pravu bajku, barem o tome svjedoče fotografije na Instagramu i Facebooku, pa tako trenutno uživaju u jednoj od najskupljih svjetskih metropola, piše tportal.hr.

Nekadašnja manekenka Mia Franić tako se na svom profilu na Instagramu pohvalila kako uživa u Singapuru. Preplanula Splićanka u oskudnom kombinezonu i vrtoglavo visokim potpeticama spremno je pozirala u planetarno poznatom botaničkom vrtu u samom središtu Singapura.

Nakon toga sa suprugom se uputila u obližnji elitni restoran iz kojeg se pruža predivan pogled na cijeli grad.

Kada su pogledali sve što treba, došao je red za novu destinaciju i odmor na beskonačnim pješčanim plažama. Uputili su se na Tajland te trenutno uživaju u luksuznom resortu.

Tik uz plažu doručkovali su u jednom od tamošnjih restorana i uživali u laganom povjetarcu, suncu i moru.

Ovaj poznati par velik je ljubitelj putovanja, a posebice egzotičnih destinacija, pa su se tako nakon Marakeša, u kojem su u travnju izmijenili bračne zavjete, nekoliko dana odmarali u Istanbulu.

Objavu dijeli Mrs. Mia Jurilj (@mrs.mia.jurilj)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:19