INSTAGRAM BAJKA

FOTO: BRAČNI PAR JURILJ UŽIVA NA BAJKOVITIM LOKACIJAMA Posjetili su jednu od najskupljih svjetskih metropola, a onada se zaputili do rajskih plaža

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.08.2017. u 12:18

Instagram

 

Početkom travnja poduzetnik i nekadašnji taekwondoaš Dragan Jurilj u tajnosti se oženio bivšom manekenkom Mijom Franić u dalekom i egzotičnom Marakešu. Od tada ovaj bračni par živi pravu bajku, barem o tome svjedoče fotografije na Instagramu i Facebooku, pa tako trenutno uživaju u jednoj od najskupljih svjetskih metropola, piše tportal.hr.

 

Nekadašnja manekenka Mia Franić tako se na svom profilu na Instagramu pohvalila kako uživa u Singapuru. Preplanula Splićanka u oskudnom kombinezonu i vrtoglavo visokim potpeticama spremno je pozirala u planetarno poznatom botaničkom vrtu u samom središtu Singapura.

 

Nakon toga sa suprugom se uputila u obližnji elitni restoran iz kojeg se pruža predivan pogled na cijeli grad.

 

Kada su pogledali sve što treba, došao je red za novu destinaciju i odmor na beskonačnim pješčanim plažama. Uputili su se na Tajland te trenutno uživaju u luksuznom resortu.

 

Tik uz plažu doručkovali su u jednom od tamošnjih restorana i uživali u laganom povjetarcu, suncu i moru.

 

Ovaj poznati par velik je ljubitelj putovanja, a posebice egzotičnih destinacija, pa su se tako nakon Marakeša, u kojem su u travnju izmijenili bračne zavjete, nekoliko dana odmarali u Istanbulu.

 

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo