OSTAVILA JE SAMO ŠTIKLE...

FOTO: DICAPRIJEVA BIVŠA POKAZALA IZ KOJEG KUTA IZGLEDA NAJBOLJE Pritom je, na oduševljenje fanova, skinula baš sve sa sebe: 'Ubila si internet!'

 
Nina Agdal
 Profimedia, Balawa Pics

Danska ljepotica Nina Agdal (26) svojedobno je izjavila kako si redovitim vježbanjem joge najučinkovitije "puni" baterije i treninzi je čine mentalno jakom, a rezultat toga je i savršeno tijelo, koje ova seksepilna plavuša rado pokazuje.

Njezina najnovija fotografija na Instagramu samo je jedna u nizu na kojima je bivša djevojka holivudskog glumca Leonarda DiCaprija (43) pokazala sve svoje draži. Nina je na krevetu pozirala potpuno gola i u prvi plan istaknula čvrstu stražnjicu.

- Dragi Bože, opet si 'ubila' internet! Štikle su ti, usput rečeno, odlične! - komentirali su pratitelji fotografiju koja ima nešto manje od 78.000 lajkova. A koliko je atraktivna Nina zadovoljna svojim tijelom i na koji dio mora osobito paziti, otkrila je u jednom intervjuu prošle godine.

- Guza mi je najkritičnija. Čim se opustim i prestanem paziti na prehranu, sve mi ode baš u nju! Često mi se desi da u trgovinama stražnjicom rušim stvari s polica, moji prijatelji već su se naviknuli na to - našalila se Agdal u razgovoru za Health.com.

Inače, danska manekenka, koja je pozirala i za Sports Illustrated Swimsuit Issue, već godinu dana ljubi 22-godišnjeg Jacka Brinkleyja Cooka, sina američke glumice i modela Christie Brinkley (64).

#knowyourankles

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on

When the light and your boyfriend are cute, you gotta do what you gotta do

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:43