RAZORUŽAO JU JE

FOTO: DRAGAN JURILJ U MAROKU OŽENIO 23 GODINE MLAĐU MANEKENKU 'Posjeduje magičnu privlačnost. Kako da žena ne padne na njega?'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.04.2017. u 14:41

Split, 230116.
Spaladium Arena. Na Medjunarodnom sajmu vjencanja Wedding Day odrzana je gala modna revija na kojoj je nastupila poznata hrvatska manekenka Nina Moric. Na fotografiji: manekenka Mia Franic.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
CROPIX

Splitska manekenka Mia Franić očito je u sedmom nebu od sreće. Na Instagramu je, naime, objavila fotografiju iz Maroka, gdje je izrekla sudbonosno 'da' Draganu Jurilju,  koji iza sebe ima propali brak sa Sunčicom Lalić.

Tek što je javnost saznala za njihovu ljubavnu vezu, stigla je i vijest da je zaljubljeni par već 'stao i pred oltar', piše Slobodna Dalmacija.

 

- Mia me osvojila osobnošću, spontanošću i iskrenošću, pa sam i ja prema njoj pokušao biti iskren, pristojan, šarmantan i duhovit. Zašto je izabrala baš mene, to morate pitati nju. Jednostavno su nam se poklopile zvijezde. Upoznali smo se u trenutku kada smo oboje izišli iz dugih veza - izjavio je nedavno Jurilj za Story.

I atraktivna Mia, koju su svojedobno povezivali s nogometašima Ognjenom Vukojevićem i Anasom Sharbinijem, što je ona sve demantirala, za novopečenog supruga također ima samo riječi hvale: 'Jednostavno mi se uvukao pod kožu. Čini sve da bi me usrećio. Jako je inteligentan i posjeduje magičnu privlačnost. Kako da žena ne padne na njega? Razoružao me'.

A da je njezin suprug zna tetošiti, itekako je vidljivo iz Mijinih objava na društvenim mrežama, piše Slobodna Dalmacija.

Izdvajamo