17 GODINA POSLIJE

FOTO: GORAN JE NJEZIN NAJVEĆI PONOS Evo kako se trudna Nives prisjetila dana kad je njezin suprug, naš bivši teniski as, osvojio Wimbledon

 
Nives Ivanišević
 Biljana Gaurina / CROPIX

Dok Hrvatsku trese prava nogometna groznica, ljubitelji sporta danas (u ponedjeljak) prisjećaju se još jednog važnog događaja koji je 9. srpnja 2001. godine cijelu Lijepu našu bacio u potpuni trans.

Naime, tad je Goran Ivanišević (46) osvojio prestižni teniski turnir Wimbledon, a najvažnijega dana u njegovoj karijeri na Instagramu se prisjetila i Nives Čanović Ivanišević (35), koja će s našim teniskim junakom, za kojega se udala krajem prošle godine, uskoro dobiti prvo dijete.

Lijepa diplomirana ekonomistica i radijska voditeljica objavila je fotografiju na kojoj strastveno grli Gorana na plaži, a kraj nje je napisala: "17 godina poslije".

Brojne pratitelje raznježila je Nivesina romantična gesta, a najoriginalniji komentar budućoj mami ostavila je prijateljica Andrea Andrassy (33).

- Daj rodi danas, jel možeš? - našalila se kolumnistica, a Nives joj je u istome tonu odgovorila: "A bih, al' nešto sam u gužvi!".

#17godinaposlije

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:36