SJAJAN OD MALIH NOGU

FOTO: 'HTIO BIH IMATI LIJEP STAN I ŽENU TE DA ME SVI PRIJATELJI VIDE NA TELEVIZIJI' Naš popularni pjevač otkrio o čemu je maštao kao školarac

 
 INSTAGRAM

- Nikada nemojte prestati sanjati i snovi će vam se ostvariti - napisao je danas 48-godišnji Tony Cetinski uz fotografiju domaće zadaće iz osnovne škole koju je objavio na Instagramu.

Naš popularni pjevač, rođen u Puli, obožavateljima je na društvenoj mreži otkrio što ga je i kad točno ponukalo da se počne baviti glazbom.

- Na to sam se odlučio kad sam vidio kako moj tata pjevač (Mirko) putuje u mnoge gradove... On ima mnogo prijatelja. Ja bih htio da me svi prijatelji vide na televiziji kao moga tatu... Htio bih biti poznat... Svi koji bi me gledali na televiziji ili bi slušali moje ploče, pisali bi mi pisma. Imao bih lijep stan i ženu. Želio bih da se moja grupa zove Anelidi - maštao je školarac Cetinski.

- Sjajan si od malih nogu! Vječita dječica - (horoskopski) Blizanci, nikada ne prestaju sanjati! Takvi smo ti mi - veseli sanjari! Sve u svemu, san ti se ostvario i tata može biti ponosan na tebe - komentirali su raznježeni fanovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:51