OVO JOJ NIJE TREBALO

FOTO: HTJELA BITI KRALJICA DŽUNGLE, A POSTALA GLAVNI PREDMET SPRDNJE Reakcije fanova na opet golu starletu: 'Ako ima Boga, past ćeš s tog drveta!'

 
 Profimedia, Insight Media

Kim Kardashian na Instagramu se pohvalila najnovijom crnobijelom fotografijom na kojoj se potpuno gola, u maniri prave kraljice džungle, penje na stablo - na nogama ima trendi vojničke čizme, a bradavice joj prekrivaju minijaturne zvjezdice.

Američka starleta, model i reality zvijezda pozirala je fotografskom dvojcu Mertu Alaşu i Marcusu Piggottu za njihovu novu knjigu, koja se u Americi počinje prodavati u četvrtak.

Ipak, Kimin novi pokušaj "rušenja" interneta naišao je na oštre kritike američke javnosti, koja se još oporavlja od katastrofalnih posljedica uragana Harvey, a sad im, baš kao i karipskom otočju, prijeti nova razorna oluja Irma.

- Ako ima Boga, past ćeš s tog drveta! Stvarno si egocentrična kuja - dok se ljudi bore s poplavama, ti misliš samo na je..nu samopromociju. Kardashianka je izdala vlastiti priručnik za preživljavanje: 'Popnite se na stablo poput mene i uragan vam neće moći ništa' - samo su neki od komentara pobješnjelih Amerikanaca na neukusnu fotografiju 36-godišnje Kim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:05