DOBAR MU TEK!

FOTO: JACQUES HOUDEK POKAZAO GLAVNI ADUT SVOJE USKRSNE TRPEZE I prijateljima su narasle zazubice: 'Zovi me kad budeš trebao rezati da ti pomognem!'

 
 Damir Krajac / CROPIX

Jacques Houdek (36) oduvijek muku muči s kilogramima. Zbog debljine je 2006. godine čak ugradio i balon u želudac, ali ni ta metoda nije mu previše pomogla u mršavljenju. Popularni pjevač s vremenom je odustao od dijeta, ali pokušava se, kaže, što zdravije hraniti.

Ipak, ponekad je teško odoljeti slasnim delicijama, pogotovo u ove blagdanske dane, što potvrđuje i fotografija kojom se simpatični Jacques pohvalio na društvenoj mreži.

- Slavonijo, tko te nije volio, ne zna što je izgubio! Moja šunkica je stigla! Hvala, tata, hvala, dida! - napisao je Houdek ispod selfieja s pravim mesnim "kapitalcem".

Njegova šala na vlastiti račun i ovaj put oduševila je prijatelje i obožavatelje, koji su mu uz šaljive komentare zaželjeli i sretan te blagoslovljen Uskrs.

- Blago ti se! Kralju! Lud 'do jaja'! Samo 'šišaj' po šunki! Zovi mene kad budeš trebao rezati da ti pripomognem! - napisali su mu ispod urnebesne fotografije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:29