GQ-ovi MUŠKARCI GODINE

FOTO: JARED LETO UKRAO SHOW U LONDONU 'Prije četiri godine bio sam najgore odjeven, a pogledajte me sada! Sve je to zbog Oscara i ugovora s Guccijem'

 
Nick Cave sa suprugom Susie Bick, Jared Leto, Courtney Love
 Profimedia, Goff Photos

Prestižni britanski časopis GQ u utorak navečer organizirao je već kultnu dodjelu nagrada za muškarce godine u londonskoj galeriji moderne umjetnosti Tate Modern.

Glavna zvijezda najglamuroznijeg događaja godine bio je holivudski modni kameleon Jared Leto, kojeg su proglasili najboljim glumcem. Amerikanac se na crvenom tepihu pojavio u upečatljivom odijelu s izvezenim cvijećem, bijelim čarapama i crnim cipelama. Dugu kosu svezao je u ležernu punđu, a dok je primao nagradu, našalio se na vlastiti račun te zaradio gromoglasni pljesak oduševljene publike.

- Prije četiri godine ovaj isti časopis dao mi je titulu najgore odjevenog muškarca, a pogledajte me sada! Sve je to zbog Oscara i unosnog ugovora koji sam potpisao s modnom kućom Gucci - izjavio je popularni glumac.

Na crvenom tepihu zablistao je i australski roker Nick Cave, koji je na GQ-ovu dodjelu došao u pratnji supruge Susie Bick. Ona se, baš poput glazbenice Courtney Love, odlučila za dugačku elegantnu satensku haljinu, koja joj je pristajala kao salivena.

Svjetski poznati kuhar Gordon Ramsay ponosno je pozirao s kćeri Holly, a Storm Keating, supruga irskog pjevača Ronana Keatinga, koja je rodila prije nešto manje od pet mjeseci, dobila je pregršt komplimenata na račun svoje besprijekorne linije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:22