KRPICE, BAJ, BAJ!

FOTO: LJETNA SEZONA NA VRHUNCU Ne zna se koja je zgodnija: poznate Hrvatice pravi su melem za oči na plažama diljem Jadrana

 
 INSTAGRAM

I dok se mnogi već polako vraćaju s godišnjeg odmora, ili si ga, nažalost, nisu mogli ni priuštiti, naše poznate dame itekako uživaju u ljetnim radostima.

I zato ti more hvala.... #vitaminsee #najljepsestvarisubesplatne #antunuzivasabakomidedom #mamasatatom

A post shared by Pamela Ramljak (@pamelaramljak) on

Zen mode on. #morejesavršeno #relax #beach #baywatch

A post shared by Pamela Ramljak (@pamelaramljak) on

Pamela Ramljak, koja je prije sedam mjeseci rodila prvog sina Antuna, jedva je dočekala otputovati na otok Hvar. Pjevačica je na omiljenom otoku pokazala besprijekornu liniju, a obožavatelji su joj ispod fotografije na kojoj pozira u crvenom kupaćem kostimu, baš poput imenjakinje Pamele Anderson u seriji "Spasilačka služba", napisali: "Nadam se da je dragi svjestan kakvu ribu ima, samo nek' bude oprezan. Komad si, čovječe!".

Nešto sjevernije, na Silbi, odmaraju se Nives Celzijus i Ivana Mišerić. Pjevačica i radijska voditeljica zbližile su se u zabavnom showu "Tvoje lice zvuči poznato", a sudeći po njihovim provokativnim fotografijama, koje redovito objavljuju na Instagramu, nerazdvojne prijateljice glavna su atrakcija na otočkoj plaži.

Mi to tako... #silba #vacation #samoprirodno #petkofotka

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Friends ❤ #silba #summer #vacation #samoprirodno

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Ništa manje atraktivne nisu ni naše bivše manekenke - Tatjana Dragović i u 40. godini izgleda savršeno u trendi jednodijelnom kupaćem kostimu, dok Kristina Šalinović u rodnoj Makarskoj mami uzdahe u minijaturnom bikiniju.

All the way up...

A post shared by @tatjana.dragovic on

I Fani Stipković, koja živi i radi u Španjolskoj, gdje je završila magisterij novinarstva, napokon je došla na svoje - trenutačno uživa na rodnoj Korčuli, a njezino isklesano tijelo, koje ponosno pokazuje na plaži, pravi je predmet obožavanja na društvenim mrežama.

Zanosnim oblinama ovih dana pohvalile su se i pjevačice Maja Šuput te Lidija Bačić, a prva hrvatska plus-size manekenka Lucija Lugomer fotografijama u bikiniju i dalje neumorno promovira pozitivan stav o ženskom tijelu, bez obzira na konfekcijski broj.

Ovakva jutra obozavam

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Tko vidi sitna slova-vidi i poruku od mene ;) #skrivenaporuka #lito #nevereverphotoshop

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLESinger (@lidijabacic_lile) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:29