ZA NJU ĆE SE TEK ČUTI

FOTO: MAJKA JOJ JE FEMME FATALE U SVIJETU GLUME, A ONA JE KRENULA NJEZINIM STOPAMA! Upoznajte kćer seksepilne plavuše koju i danas voli čitava ex-YU

 
 INSTAGRAM

Iako je još studentica na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, iza nje je već uloga u hvaljenom filmu "Apsurdni eksperiment", u kojem je igrala s glumačkim legendama kao što su Srđan Žika Todorović, Branka Katić, Miki Manojlović, pokojni Nebojša Glogovac i mnogi drugi.

I njezina majka je glumica, i to jedna od najpopularnijih i najseksepilnijih u regiji - riječ je, naravno, o Anici Dobri (54), femme fatale ex-YU kinematografije, koju smo imali prilike gledati i u našoj popularnoj TV seriji "Crno-bijeli svijet".

A s obzirom na talent i ljepotu koje je naslijedila od majke, čini se kako vrijeme mlade Mine Softić tek dolazi.

- Usporedbe s mamom ne doživljavam kao teret. Volim ovo što radim i zaista se trudim biti što bolja u tome. Ona (Anica) je ona, a ja sam ja - izjavila je nedavno zgodna Mina za srpske medije.

Inače, Anica Dobra i u inozemstvu je ostvarila uspješnu karijeru - tako je, između ostaloga, u Njemačkoj 1992. u filmu "5 Zimmer, Küche, Bad" glumila sa 61-godišnjim oskarovcem Christophom Waltzom.

@milicadriniccimi #womeninblack

A post shared by Mina Sovtic (@knife_afterdark) on

To catch a thief #tomshelby

A post shared by Mina Sovtic (@knife_afterdark) on

Zagreb, 100215.
Varsavska 3.
U kinu Europa odrzana je svecana premijera serije
Darko Tomas / CROPIX
Anica Dobra (u sredini) s kolegicama Suzanom Nikolić i Sanjom Vejnović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:49