SAVRŠEN SPOJ

FOTO: MISSICE 'PALE' NA BARABE Kraljevi zabave ne samo da nisu odoljeli pozivu zanosnih ljepotica, nego su se odmah bacili u bazen s njima

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.06.2017. u 12:50

Promo

Pripremajući se za finale ovogodišnjeg izbora za Miss Supranational na otoku Pagu, brojne hrvatske ljepotice veselo se zabavljaju sa svojim omiljenim bendom Barabe.

Vrckave morske radosti zamamnih ljepotica, kako u hotelskom bazenu, tako i na gradskoj plaži, privlačile su poglede mnogih turista jer tolikoj koncentraciji ljepote na jednome mjestu rijetko tko može odoljeti. 

Promo
 

- Dok smo se pripremale za odlazak na finale, zamolile smo organizatorice izbora Sanju Bjedov i Tamaru Roglić da nam dovedu upravo Barabe. Dečki su baš zgodni i osim što sjajno sviraju, uvijek oko sebe naprave totalnu ludnicu. S njima je zabava zagarantirana. Kad smo čule da dolaze, napravile smo im pravi 'warm up' party - rekla je manekenka Ana Batarelo, bivši Model godine Hrvatske, koja je na ovome izboru jedna od voditeljica. 

- Ovako laskav poziv nemoguće je odbiti. Nije nas trebalo dugo nagovarati. Ipak smo mi Barabe, ime našeg benda sve govori, a i dovoljno smo mladi da svaki slobodan trenutak iskoristimo za morske ludosti. Sunce, more, ljepotice i kokteli, ne treba nam ništa više - zaključio je pjevač benda Tomislav Španić.  

Promo

 

Izdvajamo