SEKSI DRUŠTVO

FOTO: MORSKA IZDANJA NAŠIH POZNATIH DAMA Neke ljetuju na Jadranu, neke su pak otputovale malo dalje, ali baš sve u bikiniju izgledaju - božanstveno!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 04.08.2018. u 19:10

Instagram

 

Dok Hrvatsku "trese" toplinski udar, prvi pravi ovoga ljeta, mnoge poznate Hrvatice, koje trenutačno nemaju poslovnih obveza, osvježenje su potražile na moru.

Tako se splitska glumica i bivša natjecateljica popularnog zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" Ana Maras Harmander (37) već neko vrijeme odmara na svom omiljenom otoku - Visu. Preplanuli ten već je tu, a idilične fotografije s prekrasnih otočkih lokacija redovito oduševljavaju Anine pratitelje na Instagramu.

Ljubiteljica Visa je i Nataša Janjić (36), ali ona je, barem nakratko, Dalmaciju ovaj put zamijenila Španjolskom. Sudeći po objavama na Instagramu, glumica itekako uživa na Costa Bravi, gdje je pokazala i besprijekornu liniju u bikiniju. A na drugom kraju svijeta, točnije na Šri Lanki, odmara se TV voditeljica Ana Radišić (30).

Istodobno, njezina radijska kolegica Ivana Mišerić (33) glavna je atrakcija na plaži u Novigradu, a Lana Jurčević (33) otisnula se na pučinu kako bi na brodu napokon maksimalno uživala u privatnosti.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo