PRELJUB

FOTO: NAJZGODNIJI ZATVORENIK NA SVIJETU VARA ŽENU S KĆERKOM MULTIMILIJARDERA Bivši robijaš i bogata nasljednica odali se strastima na jahti

 © Abaca / FlynetPictures.co.uk

Američkog manekena Jeremyja Meeksa, koji je poznatiji kao najzgodniji zatvorenik na svijetu, fotograf je ovog tjedna uhvatio kako se strastveno ljubi na jahti s nasljednicom velikog britanskog modnog carstva Chloe Green. Jeremy je, inače, oženjen, a sa suprugom Melissom ima i dvoje djece.

Vjeruje se da je upoznao Chloe tijekom Filmskog festivala u Cannesu u svibnju ove godine, a sada zajedno krstare Mediteranom na 180 metara dugoj jahti.

Fashion week in Milan ! @philippplein78

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Just the Beginning... We appreciate all the love and the hate @jmeeksofficial @jimjordanphotography ❤

A post shared by .Cjg.com (@chloegreen5) on

Chloein otac je Sir Philip Green, vlasnik modnog maloprodajnog carstva koje uključuje brendove Topshop, Dorothy Perkins i Burtons, a njegovo je carstvo procijenjeno na 3,8 milijardi funti. Zanimljivo je da je fotograf Jim Jordan, koji je uhvatio vruće fotografije, poznat po ženskoj modnoj fotografiji, a ujedno i Jeremyjev menadžer, stoga dio javnosti vjeruje da su strastveni poljupci dio uvjerljive modne kampanje.

Drugi su, pak, uvjereni da su Jeremy i njegova supruga Melissa još odavno prekinuli te da je on pronašao utjehu u lijepoj nasljednici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 01:06