TRI, DVA, JEDAN - BJEŽI!

FOTO: NAPETOST, BIJES I GORČINA U POPULARNOJ RTL-ovoj GASTRO EMISIJI Jasna naprasno napustila show, nije mogla podnijeti Špičekovu kritiku!

 PROMO RTL

U srijedu navečer na setu RTL-ova showa 'Tri, dva, jedan - peci!' nije manjkalo napetosti i teatralnosti.

Marijana, koja je plakala zbog uništenih kolača, skupila je snagu i u zadnjim sekundama odbrojavanja uspjela napraviti novu slasticu, dok su Jasnu toliko razljutile slabe ocjene žirija da je odustala od daljnjeg nastupa u showu, odbijajući davati izjave pred kamerama.

Kad su kolači u pitanju, ako pitate žiri, teška srca izabrali su najbolju fritulu jer su ih gotovo svi natjecatelji na kušanje donijeli gumene, sirove ili prekrušne.

PROMO RTL

I ovaj put Tamara i Igor dobili su najslabije ocjene žirija. Na kušanje su donijeli samo pola kolača jer, kako kažu, u dva sata vremena nisu uspjeli napraviti savršenu kremu kojom se pokriva biskvit.

Žakline Troskot iskreno je rekla kako je razočarana Igorovim nastupom u showu jer je od njega, kao prijašnjeg sudionika, očekivala puno više, čak i odlazak u finale. Iako su njihove fritule proglašene najboljima (a one se ni nisu ocjenjivale), dobili su svega šest bodova od žirija za svoj kreativni zadatak.

Isto toliko dobile su i Jasna i Anita za svoju tortu s likerom od jaja. Jasna se požalila žiriju da nije zadovoljna nastupom u showu - kolači joj ne uspijevaju onako kako ih je navikla raditi kod kuće i boji se da se osramotila pred gledateljima. Teško podnosi pritisak na setu i rad s osnovnim, prirodnim namirnicama, a još su joj teže pali komentari žirija za slasticu koja se razlijevala na pladnju.

PROMO RTL

'Vjerujem da Jasna radi dobre kolače, da se 'kuži' u tehnike izrade. Možda joj stvarno treba nekoliko dana da se uhoda u ovakav tempo rada, na novu radnu jedinicu, na namirnice. Tko zna, možda bi je i vidjeli u finalu da je njezin ego mogao podnijeti kritiku. No, danas je bio jedan od onih dana kad nije uspjela u svome naumu, a naše je kritike dosta osobno shvatila', objasnila je Žakline odluku žirija da se majci i kćeri da ukupno šest bodova za neuspjelu tortu.

'To je njihova odluka da napuste show. Očito nisu dorasle ovom izazovu i ne mogu se nositi s kritikom ili čime već. Po meni je to znak slabosti. Ja ne bih nikada odustao!', rekao je Tomislav Špiček.

Jasna je odbila dati svoje mišljenje o odluci žirija, ali i vješto izbjegavala kamere na setu. I Jasna i Anita svojevoljno su napustile show, tako da u natjecanju ostaje devet parova, koji će u četvrtak morati proći najveću prepreku dosad - prvi duel i ispadanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:55