NIKAKO POGODITI PRAVI IMIDŽ

FOTO: NAŠA POZNATA VODITELJICA ZBOG FRIZURE OPET NA UDARU KRITIČARA 'Izgleda k'o ofarbani pas (loše ofarbani)'

 
 INSTAGRAM

Antonija Blaće već neko vrijeme vješto eksperimentira s modnim trendovima, a voditeljičinu najnoviju promjenu imidža na Instagramu je razotkrila njezina bliska prijateljica i kolegica Marijana Batinić.

Čini se kako su dvije TV zvijezde ljeto u Zagrebu iskoristile za zajedničko uljepšavanje, ali sudeći po komentarima ispod njihove fotografije, mišljenja obožavatelja o Antonijinoj novoj frizuri i više su nego podijeljena.

- Predivne ljepotice - napisali su neki, ali bilo je i onih koji nisu birali riječi pa su Blaće pošteno popljuvali: 'Izgleda k'o ofarbani pas (loše ofarbani)'.

Ovo nije prvi put da fanovi kritiziraju Antonijin styling. Dok je proljetos vodila talent show "Zvijezde", Šibenčanka je na nagovor stilista isprobala sve moguće perike - svijetle, tamne, sa šiškama, bez njih... Rijetko koja varijanta, ma koliko god ona hrabra bila, naišla je na odobravanje javnosti, ali čini se kako Blaće do tuđih mišljenja i nije previše stalo.

S obzirom da je Šibenčanka još u ponedjeljak na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ima prepoznatljivu dugu kosu medene boje, obožavatelji se nadaju da je kraća, tamnija varijanta ipak samo još jedna perika.

It only takes a summer day to be happy ☀ #summer #happiness #life #traveller #travell #seaside #mylosinj

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

❤❤

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

BANG BANGS

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Hello chocolate world! #zvijezde

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:22