VEČER GLAMURA

FOTO: NAŠE ZVIJEZDE SPREMNE ZA MODNU JESEN Ana Begić Tahiri, Judita Franković i Kristina Krepela oduševile ženstvenim haljinama, koja je vaš favorit?

 
Judita Franković, Ana Begić Tahiri, Lana Gojak, Csilla Barath Bastaić i Kristina Krepela
 Promo

Prva i za sada jedina online platforma za pronalazak glumaca u Europi Duart European Actors Platform glamurozno je proslavila prvi rođendan i predstavila uspješno odrađene projekte.

Gdje i kako pronaći najbolje glumce? Odgovor na ovo pitanje mogao se u srijedu navečer pronaći u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade, mjestu proslave prve obljetnice rada platforme koja je u protekloj godini osigurala uspješne castinge za desetak, što domaćih, što međunarodnih filmskih projekata. Uz pomoć jedinstvene tražilice koja omogućava pretraživanje po sfecifičnim kriterijima, redatelji i producenti dobili su priliku odabrati najbolje glumce za svoja ostvarenja, dok je glumcima istovremeno otvoreno odlično mjesto za online promociju.

- Iza uspjeha Duarta stoji mnogo truda i rada, no prvim rezultatima smo i više nego zadovoljni. Do sada smo pregledali više od 300 snimljenih selftapeova, osigurali uloge za 29 hrvatskih glumaca u stranim i domaćim produkcijama te u samo godinu dana okupili 150 glumaca, članova Duart platforme. No ovo je tek početak. Trenutačno paralelno radimo na tri projekta: hrvatskom dugometražnom igranom filmu 'Sansego', danskom filmu 'Lifeboat' i najizazovnijem projektu do sada, filmu 'Ibiza' redatelja Alexa Richanbacha, koji se snima za američki Netflix. Također, pripremamo se za skorašnje predstavljanje Duarta na jednom od najvećih tehnoloških sajmova na svijetu Web Summit 2017, koji okuplja više od 60.000 posjetitelja iz 150 zemalja svijeta, brojne poznate govornike i influencere u svijetu IT-a te vlasnike divova kao što su Google, Facebook i Instagram. Veliki izazovi su pred nama, no vjerujemo u nove uspjehe - rekla je poznata glumica i direktorica Duarta Sanja Drakulić.

Odličnoj atmosferi pridonijele su brojne poznate osobe među kojima su se našla i vrhunska glumačka imena poput Judite Franković, Ane Begić Tahiri, Gorana Grgića, Kristine Krepele, Roberta Kurbaše, Amara Bukvića, Katarine Baban, Asima Ugljena, Lane Gojak, Marka Cindrića, Marka Torjanca, Anice Kovačević i mnogih drugih.

Tijekom zanimljivog programa uzvanici su imali priliku isprobati oskarovski shooting, odnosno fotografirati se na pravim filmskim setovima. Odličnu glazbenu podlogu pripremile su mlada glumica Ana Marija Žužul i Maja Posavec, koja je prisutnima otpjevala svoj novi singl, a za dobro raspoloženje bili su zaduženi i vrhunski servirani kokteli, šampanjac i ginovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:35