POČECI KARIJERE

FOTO: 'NE SRAMIM SE TE EPIZODE' Sjećate li se kako je Tatjana Jurić u mokroj prozirnoj majici s 'Vrućom patrolom' Jutarnjeg žarila po Jadranu?

zadar,140703
vruca patrola - vp bazen zadar
foto: igor tomljanovic
-ziv-
Igor Tomljanovic / HANZA media

Tatjana Jurić s kolegicama iz 'Vruće patrole' u Zadru 2003. godine

 

Vjerojatno bi početak medijske karijere prelijepe Tatjane Jurić ostao zakopan negdje u 'ropotarnici povijesti' da nije arhive, piše Slobodna Dalmacija, koja je 'iskopala' staru fotografiju na kojoj voditeljica s ostalim članicama tada silno popularne 'Vruće patrole' pozira u društvu Igora Štimca u njegovu tada megapopularnom Faces Clubu u Bolu na Braču. Danas bi atraktivnu Tatjanu ipak bilo teško vidjeti u takvom izdanju.

HANZA media

Tatjana Jurić u društvu Igora Štimca

Naime, Jurić se svojedobno prijavila u 'Vruću patrolu' Jutarnjeg lista, čiji je zadatak bio, između ostaloga, erotiziranim i golišavim adrenalinskim fotografijama donositi izvještaje s najuzbudljivijih mjesta na Jadranu. Uključivalo je to štošta, 'jahanje' na bananama u mokrim prozirnim majicama i slične publici drage stvari...

sibenik,150703
vruca patrola - vodice ,banana
foto: igor tomljanovic
-ziv-
Igor Tomljanovic / HANZA media

Vruća patrola u Vodicama 2003. godine

split,160703
vruca patrola,
wet t-shirt bacvice
Foto:igor tomljanovic
-ziv-
Igor Tomljanovic / HANZA media

Vruća patrola na Bačvicama 2003. godine

zadar,140703
vruca patrola -jetskii
foto: igor tomljanovic
-ziv-
Igor Tomljanovic / HANZA media

Vruća patrola u Zadru 2003. godine

zadar,140703
vruca patrola -jetskii
foto: igor tomljanovic
-ziv-
Igor Tomljanovic / HANZA media

Vruća patrola u Zadru 2003. godinePrije nekoliko godina diplomirana politologinja za Slobodnu Dalmaciju izjavila je kako je to bio 'dio njezina razvojnog puta'.

- Ne sramim se te životne epizode. Ni danas mi nije nimalo neugodno zbog tog reality showa, kako su ga prezentirali u tiskanim medijima. Bila sam dosljedna sebi, naučila sam koliko mediji mogu biti opasni i to mi je velika škola za koju sam sretna što sam je prošla - zaključila je Jurić.

zagreb, 110703
vruca patrola - tatjana juric
foto: biljana gaurina
-mag-
Biljana Gaurina / CROPIX

Vruća patrola 2003. godine

 

Da joj je danas fizička prezentacija nešto sasvim sporedno, Tatjana je pokazala i ovo proljeće kada se HRT-u zahvalila na suradnji u projektu 'Bingo'.

- Stajati u studiju i biti na ekranu samo zbog toga da budem na ekranu za mene nikada nije bila opcija, mislim da sam to pokazala i kad sam prvi put s televizije otišla na radio - objasnila je Tatjana, a piše Slobodna Dalmacija.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo