'RAZAPELI' JE KRITIČARI

FOTO: NEVJEROJATAN MODNI GAF MEGHAN MARKLE 'Izgleda kao da se zamotala u posteljinu, a na glavi joj je složenac od role papira. Stravično!'

 
Meghan Markle
 Profimedia, Mega Agency

Hit nevjesta Meghan Markle (36), supruga engleskoga princa Harryja (33), uglavnom je obožavana, ali čim se jave dežurni kritičari, ne biraju način da joj umanje sjaj i slavu, piše Slobodna Dalmacija.

Povod za novi rat na društvenim mrežama vojvotkinja od Sussexa dala je nakon što se na vjenčanju Celije McCorquodale, nećakinje pokojne princeze Diane, pojavila u bijeloplavoj kreaciji dizajnera Oscara de la Rente, za koju mediji prenose da stoji gotovo 35.000 kuna.

No haljina je potpuno razočarala modne znalce i svekoliki puk, koji je kao njezinu najslabiju kariku naveo "potpuno promašeni kroj", ali i uzorak.

- Izgleda kao da je odjenula zavjesu za tuš! Stravično - pa gdje su joj oči bile! Za ovu haljinu ne bih dala ni pet funti, redikulozna je - samo su neki od negativnih komentara koje je Meghan Markle dobila na račun svojega stylinga.

- Meghan izgleda kao da se zamotala u posteljinu, a na glavi joj je 'složenac od role papira'... Jadna Diana, da može vidjeti kako joj nevjesta ruši stilski kredibilitet - naglasila je jedna osobito "otrovno" raspoložena kritičarka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:32