LEGENDARNA RUBI

FOTO: NEVJEROJATAN ŽIVOT ZGODNE TV NEGATIVKE Sa samo 29 godina preboljela je rak dojke, a na pragu 40. postala je najseksi baka svijeta!

 
 Getty Images

U "moru" meksičkih telenovela koje su svojedobno zaludjele hrvatske gledatelje, većina vjerojatno i danas najviše pamti kultnu "Rubi" iz 2004. godine, u kojoj je prelijepa Bárbara Mori (40) utjelovila istoimenu glavnu junakinju, negativku koja nije prezala ni pred čime ne bi li se riješila siromaštva i dočepala novca.

Ova atraktivna Urugvajka, čiji je djed s očeve strane bio Japanac, imala je samo 14 godina kad ju je u kafiću u kojem je konobarila otkrio jedan modni dizajner i ponudio joj posao. Nedugo poslije, Bárbara je "zapela za oko" i televizijskim producentima, koji su je vrlo brzo pretvorili u glumačku zvijezdu.

Mori s 11 godina starijim kolegom Sergijem Mayerom ima sina Sergija, koji će ove godine proslaviti 20. rođendan, a vjerovali ili ne, zgodna glumica već je postala i baka! Naime, njezin jedinac lani je s 30-godišnjom brazilskom pjevačicom Natálijom Subtil dobio kćer Milu.

Baka Bárbara za trudnoću je saznala 1. travnja prošle godine.

- Bila je uvjerena da se radi o prvoaprilskoj spački! - izjavila je Natália u jednom intervjuu.

Inače, najseksi baka svijeta, kako joj tepaju mediji u Srednjoj i Južnoj Americi te brojni obožavatelji, sa samo 29 godina preboljela je rak dojke, a danas je aktivna u kampanjama za liječenje ove opasne bolesti. Mori je od 2016. u sretnom braku s 28-godišnjim američkim bejzbolašem Kennethom Sigmanom.

Shooting with this lady here.. Joselyn Morales. #operaciónconcha

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on

Enseñar es el arte de ayudar a descubrir. Mis pedacitos.

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on

El sueño más grande de mi vida hecho realidad ❤

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:20