EKSCENTRIČNA PJEVAČICA

FOTO: NICKI MINAJ OPET POKAZALA DIVLJU STRANU Ispod kaputa životinjskog uzorka odjenula vrlo oskudnu haljinu, svi su se pitali nosi li uopće gaćice

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 11.09.2018. u 12:18

 • Profimedia, AKM-GSI

  Nicki Minaj

   

  Nicki Minaj (35) poznata je kao velika ljubiteljica mode pa je tako i ovih dana redovita gošća na skoro svim revijama na legendarnom New York Fashion Weeku.

  A ekscentričnu pjevačicu fotografi su snimili baš dok je kretala na jednu - tako je bujna Nicki ovaj put ispred njihovih objektiva "osvanula" u vrlo oskudnoj haljini duboka dekoltea i još dubljega proreza, zbog kojega su se mnogi s pravom zapitali nosi li glazbenica uopće gaćice.

  A još prošli tjedan Minaj je šokirala javnost kad je gostujući u TV showu komičarke Ellen DeGeneres (60) vrlo otvoreno govorila o svom seksualnom životu.   

  - Želim akciju u krevetu barem tri puta u jednoj noći. Ako je frajeru to previše, jednostavno mu kažem 'doviđenja'. Nemam je vremena za gubljenje! I još jedna vrlo bitna stvar - nikakvo maženje poslije seksa ne dolazi u obzir. To zbilja mrzim. Radije bih da mi muškarac ode napraviti dobar sendvič! - izjavila je Nicki.

  Profimedia, AKM-GSI

  Nicki Minaj

  Profimedia, AKM-GSI

  Nicki Minaj

  Profimedia, AKM-GSI

  Nicki Minaj

  Profimedia, AKM-GSI

  Nicki Minaj

   

  Izdvajamo