ORIGINALNA

FOTO: NISU JOJ NI DO KOLJENA! Kći našeg popularnog hitmejkera novom plažnom instalacijom narugala se najvećem ljetnom hitu i nasmijala nas do suza

 
 Duje Klaric / CROPIX

Neki ih obožavaju, neki preziru, ali činjenica je da ovo ljeto od njih jednostavno ne možemo pobjeći - madraci na napuhavanje u obliku labuda, ružičastog plamenca, jednoroga, pizze, lubenice, krafne... - okupirali su plaže diljem jadranske obale.

Megapopularnim luftićima na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca čak su dali i posprdno ime - desprcito - po čemu nije teško zaključiti kako i autoru i obožavateljima stranice spomenuti napuhanci, baš kao i pjesma 'Despacito' Luisa Fonsija i Daddyja Yankeeja, neopisivo idu na živce.

Njihovo mišljenje očito dijeli i Hana Huljić, kći našeg popularnog hitmejkera, glazbenika, tekstopisca i glazbenog producenta Tončija Huljića.

Tako je Hana, također pjevačica, na Instagramu objavila urnebesnu fotografiju na kojoj ona leži u plićaku, a prijateljica joj sjedi na leđima. Huljićeva je preko lica čak stavila i improvizirani kljun, a sve je opisala hashtagom "slika s labudom".

#slikaslabudom

A post shared by Hana (@hana.huljic) on

- Pobjeda!!! Kako se zove ova instalacija? Predobro! Kako ste lude! - komentirali su prijatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:25