SLAVNI GLUMAC

FOTO: NOVA LJUBAV NA POMOLU? Tom Cruise, koji nije bio u ozbiljnoj vezi od razvoda 2012., snimljen u društvu tajanstvene plavuše

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 12.09.2018. u 13:51

 • Profimedia, Mega Agency

   

  Ljubavni život Toma Cruisea (56) oduvijek je bio pod povećalom javnosti, a interes za isti osobito je porastao nakon što se slavni glumac još prije šest godina razveo od kolegice Katie Holmes (39), s kojom ima 12-godišnju kćer Suri.

  Junak filmske franšize "Nemoguća misija" nije bio u ozbiljnoj vezi od 2012., iako su ga u međuvremenu povezivali s mnogim ženama, uključujući i Vanessu Kirby (30) te Cameron Diaz (46).

  A šuškanja o novoj ljubavi pokrenule su najnovije paparazzi fotografije iz Los Angelesa. Naime, Cruise je u ponedjeljak snimljen upravo ondje, i to u društvu tajanstvene plavuše, kojoj američki mediji za sad još nisu uspjeli saznati identitet.

  Iako je dvojac u šetni izgledao prilično opušteno, neki su zaključili kako se vjerojatno ipak radi o glumčevoj asistentici.

  - Kao prvo, snimljeni su na parkiralištu studija... Čovjek očito radi... A ta žena, ako bolje pogledate, ima olovku zataknutu u kosu... Možda mu je samo suradnica - pokušali su objasniti neki komentatori.

  Profimedia, Mega Agency

  Profimedia, Mega Agency
   

  Profimedia, Mega Agency

  Profimedia, Mega Agency
   

  Izdvajamo