NE GUBI VRIJEME

FOTO: ONA JE U DEPRESIJI I SVIMA SE ŽALI, A ON ŽIVI KAO MOMAK! Ostavio Jennifer Aniston i već je uhvaćen s 13 godina mlađom kolegicom!

 
 Danny Moloshok / REUTERS

Američki glumac Justin Theroux (46) i kolegica Jennifer Aniston (49) sredinom veljače objavili su kako se rastaju poslije tri godine braka.

Therouxa su nedavno povezivali s 25-godišnjom njujorškom umjetnicom Petrom Collins, koja je režirala hit spot "Fetish" pjevačice Selene Gomez, a ovih dana Justin je snimljen u društvu nove žene - kako prenosi The Mirror, viđen je s Aubrey Plazom (33), američkom filmskom i kazališnom glumicom te komičarkom, koja igra u hit TV seriji "Parks and Recreation".

Naime, navodni novi par poslije šetnje West Villageom u New Yorku zaputio se prema Therouxovu stanu, ali nije poznato je li se Aubrey ondje uistinu i zadržala.

Ipak, s obzirom da Plaza već godinu dana nije viđena s dugogodišnjim partnerom, glumcem Jeffom Baenom (40), mnogi su zaključili kako im je veza pukla, a druženje s bivšim suprugom Jennifer Aniston protumačeno je kao početak nove romanse.

Zanimljivo je i kako je Justin još 2012. godine gostovao u jednoj epizodi serije "Parks and Recreation", u kojoj Aubrey ima jednu od glavnih uloga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:02