A GLASI ZA FAVORITA...

FOTO: OPASNO DEKOLTIRANA NINA KRALJIĆ PRIVLAČILA POGLEDE U WESTINU Došla pratiti Miss Universe: 'Ne vjerujem u pobjedu na Eurosongu'

Zagreb, 250415.HTV, studio 10.U zavrsnoj emisija The Voice - Najljepsi glas Hrvatske od cetvero natjecatelja koji su se natjecali u finalu pobijedila je, odlukom gledatelja, Nina Kraljic.Na fotografiji: Zak Houdek, Nina Kraljic .Foto: Goran Mehkek / CROPIX *** Local Caption *** Jure Brkljaca, Mateo Resman, Nina Kraljic i Marin Juric Cavro.
 Goran Mehkek / CROPIX

Dva tjedna prije nego što se popne na grandioznu pozornicu u Stockholmu, naša predstavnica na Eurosongu, Nina Kraljić, gostovat će na koncertu Jacquesa Houdeka u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, a u petak navečer se pridružila brojnim poznatim osobama koji su stigli u Kristalnu dvoranu hotela Westin na Finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2016.

Mnoge je pritom ugodno iznenadila atraktivnom modnom kombinacijom, u kojoj se pojavila pred uzvanicima kojima je otpjevala svoju pjesmu 'Lighthouse', s kojom ide braniti boje Hrvatske na predstojećem Eurosongu.

Livio Andrijić / EPH

Foto: Livio Andrijić / EPH

Mladoj pjevačici će skorašnje iskustvo nastupa u Lisinskom pred velikim auditorijem zasigurno pomoći u svladavanju treme na europskom glazbenom natjecanju, posebno stoga što se dosad uglavnom susretala s napadima i negativnim komentarima. Na meti kritičara je bila jer je kupila pjesmu od stranih autora. No, na svu sreću, Nina ima i veliku podršku, a i trenutno na europskim kladionicama vrlo visoko kotira.

Prvi među njima je Jacques Houdek koji je javno istupio i ogorčeno reagirao objavom na Facebooku te osudio sve napade na Ninu koja nije ‘ni kriva ni dužna’. ‘Samo mi je žao da se nepotrebno okomljavamo kao društvo na nekoga tko nedvojbeno vrijedi. Ako ona nije dobar primjer mladima, onda ne znam tko je, znači, ajmo to podržati’, poručio je Jacques za RTL .

Nakon njega Nininu je pjesmu i pjevačke sposobnosti pohvalio i utjecajni glazbeni menadžer, Pelle Lidell, izvršni urednik za umjetnike i repertoar europskog ureda Universal Music Publishing Group, koji je ‘Lighthouse’ proglasio ovogodišnjim favoritom .

Ninin cilj je ući u finale, što već sedam godina Hrvatskoj nije uspjelo. Međutim, bez obzira na visoke prognoze na kladionicama, u pobjedu ne vjeruje.

‘Čak i da je pjesma najbolja i da se ja prezentiram najbolje, što je isto zapravo malo nemoguće, jer je ova godina je najjača po izvođačima’ rekla je Nina za RTL .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:33