IMUNA NA SLAVU

FOTO: OVA ATRAKTIVNA PLAVUŠA PREDSTAVNICA JE SRBIJE NA EUROSONGU Uoči odlaska u Tel Aviv imala je raskošno vjenčanje od pola milijuna kuna

 
Nevena Božović
 INSTAGRAM

Nevena Božović (24) u utorak navečer u Izraelu se izborila za prolazak u finale ovogodišnjeg Eurosonga, a osim što su gledatelji nahvalili njezinu pjesmu "Kruna", mnogi su komplimentirali i izgled ove mlade pjevačice koja predstavlja susjednu nam Srbiju.

A lijepoj Neveni ovo je bio već treći nastup na Eurosongu - naime, 2007. natjecala se na izboru za Dječju pjesmu Eurovizije u Nizozemskoj, a 2013. kao članica benda Moje 3 predstavljala je Srbiju u Švedskoj. Djevojke su tad osvojile 11. mjesto i propustile veliko finale.

Ovoj pjevačici rođenoj u Kosovskoj Mitrovici glazba je definitivno u krvi. Studirala je na Fakultetu muzičke umjetnosti u Beogradu, sudjelovala na brojnim festivalima, a 2012. briljirala je u televizijskom showu "Prvi glas Srbije", u kojem je osvojila visoko drugo mjesto.

A prije nego što je otputovala u Tel Aviv, Nevena se našla u središtu medijske pozornosti zbog raskošnog vjenčanja u Budvi. Glazbenica se krajem travnja ondje udala za crnogorskog pilota Nikolu Ivanovića, a svadbeno slavlje za 300-tinjak navodno ih je stajalo nevjerojatnih 70.000 eura (nešto više od 500.000 kuna).

Portal Glossy Espreso objavio je kako je mladence, osim benda The Frajle, zabavljao i splitski pjevač Petar Grašo (43), čiji je hit "Moje zlato" upravo Nevena izabrala kao pjesmu za prvi ples.

PR tim Petra Graše u međuvremenu je ustvrdio da splitski pjevač nije svirao na svadbi srpske pjevačice.

- Raduje nas što su gdja Ivanović i njen suprug odabrali pjesmu “Ako te pitaju” za svoj prvi ples. Nažalost, moramo demantirati vijest da je Petar svirao na svadbi niti bio prisutan te lijepe večeri. Gospođi Ivanović i njenom suprugu želimo sve najbolje u daljnjem privatnom i poslovnom životu, navodi se u priopćenju iz PR tima Petra Graše.

No atraktivna estradna zvijezda iz Srbije svoj privatan život nastoji držati što dalje od javnosti. Ni slava joj, sudeći po njezinim izjavama, nije "udarila" u glavu.

- Ako mogu birati, radije bih bila priznata, a ne poznata. Danas svatko može biti poznat. Makar napravili najveću glupost na svijetu, imat ćete veliku pažnju medija. Ali biti priznat podrazumijeva rad, trud, talent, ulaganje i neko dostojanstvo koje imate u svome poslu - izjavila je svojedobno Nevena za srpski časopis Gloria.

View this post on Instagram

Diarios de motocicleta

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:28