NEPREPOZNATLJIVA

FOTO: 'OVA GLJIVA JE SKROZ POLUDJELA KAD SAM JA U PITANJU' Nives Celzijus ide po novu pobjedu, ovaj put kao Prlja iz kultnog rock benda Let 3

 Nova TV

Nakon što joj je u prošloj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pjesma 'The Fox' donijela pobjedu, ovaj vikend Nives Celzijus gledat ćemo kao Zorana Prodanovića Prlju iz benda Let 3.

Nova TV

Nova TV

- Ne znam što je toj gljivi. Stvarno je poludjela kad sam ja u pitanju - komentirala je Nives, koja će otpjevati hit 'Ero s onoga svijeta'. Misli da će biti dobra u tome, a hoće li joj i ova transformacija poći za rukom, tek ćemo vidjeti.

- Luckasti su. Očekujem da me Mario Petreković još malo bolje uputi u sve - dodala je Nives.

Dalibora Petka ovaj put očekuje dvostruki izazov s pjesmom 'Don't Go Breaking My Heart'. Hologramskim prikazom vidjet ćemo njegovu transformaciju u Eltona Johna, dok će se na pozornici pojaviti kao RuPaul.

Nova TV

Nova TV

Nova TV

- Bio sam žena, bio sam muškarac, sad sam i jedno i drugo - zaključio je radijski voditelj, koji nije ni znao da ova dva izvođača imaju duet.

- Kod RuPaula mogu čak malo i pretjerati, nitko mi neće zamjeriti - rekao je Petko.

Barbadošku pjevačicu Rihannu utjelovit će Ivana Mišerić s pjesmom 'We Found Love'.

Nova TV

- Obožavam ju. Baš sam sretna. Taj njezin gard, hladna je, samouvjerena i moćna - oduševljena je Ivana. Kaže kako će joj problem vjerojatno predstavljati falset.

- Teško će mi biti kontrolirati svoju čeljust, jer Rihanna puno i ne otvara usta - izjavila je Mišerić.

Nova TV

Jednog od najpopularnijih i najutjecajnijih glazbenika, američkog kantautora Princea, utjelovit će Bojan Jambrošić.

- Opet jedna legenda! Ima da to odradim kako treba. Ovaj put ipak ima malo više plesa - zaključio je Bojan, a pjevat će 'Cream'. Vokalna trenerica Martina Tomčić savjetovala mu je da u interpretaciji bude samozatajan i mističan.

Uzbudljive nastupe osigurat će nam još Mia Anočić Valentić kao Tereza Kesovija, Mario Roth kao George Michael, Ana Gruica kao Doris Day, a Danijela Bilića vidjet ćemo u ulozi pjevačice belgijskog benda Vaya con Dios.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:20