ZVIJEZDA BOAT SHOWA

FOTO: 'OVO JE PREVIŠE ZA MOJE SLABO SRCE!' Zanosna Žanamari na jahti kakvu vozi i James Bond pozirala u haljinama brenda koji nosi i naša predsjednica

 
 Mario Perčić /

Atraktivna pjevačica iz Makarske, prekrasna Žanamari Perčić, privukla je svu pažnju posjetitelja Croatia Boat Showa, koji se prošli vikend održao u Splitu, pozirajući u novim modelima brenda Duchess na super jahti Frauscher 858 Fantom i Frauscher 1017 GT. Makaranku je fotografirao suprug Mario Perčić, a bilo je nadasve zanimljivo vidjeti kako svestrani glazbenik i fotograf daje upute svojoj supruzi s kojom ima trogodišnju kćer Gabi.

- Divna! Ovo je previše za moje slabo srce! I ja bih se s tobom družio! Koja lijepa posada, da mi je biti kapetan na tom brodu! - samo su neki od komentara na fotografije sa zanosnom Žanamari.

"Jurilice" Frauscher, osim retro dizajna, zavidnih su performansi - postižu brzinu do 90 milja te se u samo 7 minuta prelazi udaljenost Split - Brač, što je spretno demonstrirao i sam ambasador brenda Frauscher Dino Mehun.

Ovakve jahte vole i frajeri poput James Bonda pa iste možemo vidjeti i u filmu "Spectre", kao i i novom "Spidermanu".

Modna priča Duchess poduzetnice Snježane Mehun i dizajnera Antuna Tina Brišara počela je prije dvije godine te se nastavlja trećom samostalnom revijom, a brend se u to ime u korist Udruge PINK FOR LIFE odlučio odreći kompletnog prihoda od prodaje basic modela svoje prve haljine koju su nosile Ana Rucner, Maja Šuput, Ecija Ivušić, Indira Levak, Tončica Čeljuska, Ivana Šundov, Antea Kodžoman i mnoge druge poznate osobe, uključujući i predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Mario Perčić /

Mario Perčić /

Mario Perčić /

Mario Perčić

Mario Perčić /

Mario Perčić /
Žanamari Perčić i Snježana Mehun

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:47